Sider

BJØRNAR AURE ENDELIG TILBAKE

Det var svært gledelig å slå Blindheim 1-0 i kveld. Men det er faktisk enda morsommere å kunne melde at Bjørnar Aure nærmer seg et etterlengtet comeback!

Bjørnar var en bauta på banen for Skodje inntil for tre år siden. Da var han maksimalt uheldig og ødela korsbåndet i ei inneturnering i Brattvågen. Et drøyt år senere var han på veg tilbake, men allerede i comeback-kampen var Bjørnar uheldig igjen og korsbåndet røk nok engang. Med andre ord har Bjørnar i praksis vært ute i over tre år.

Den siste tiden har Bjørnar jobbet knallhardt for å trene seg opp igjen. Han har hele tiden vært klar på at han har et sterkt ønske om å ikle seg Skodje-drakta igjen - og nå nærmer det seg med stormskritt!

Bjørnar har vært med og trent for fullt de siste ukene, og nylig fikk han den deilige beskjeden fra legen om at nå er det fullt lovlig å kjøre i gang i kamp også. Første mulighet for Bjørnar blir dermed neste torsdag mot Valder.

Når det er sagt er det vel liten tvil om at Bjørnar må matches fornuftig på vegen tilbake. Absolutt ingenting skal unødvendig risikeres og om vi må vente til høsten før Bjørnar er med hundre prosent så gjør vi det. Det vil nok ellers ta noen uker til før Bjørnar selv føler at formen er på topp og tilbake i gammelt slag, men bare det at han kan ikle seg drakta igjen allerede er et stort pluss for hele Idrettslaget.

Bjørnar er et stort forbilde for hele A-lagsgjengen og alle sammen unner han å komme tilbake for fullt. Første mulighet blir kanskje allerede mot Valder, så her har alle mann en ekstra god grunn til å ta turen til Valdervoll neste torsdag. Vel møtt!

2 kommentarer:

  1. Dagens gladmelding, i tillegg til 1-0 over Islendingane!

    SvarSlett
  2. Gleder meg allerede!!

    SvarSlett