Sider

TABELLTIPSET: DE TO SISTE PLASSENE

Av og til er det enkelt å spå hvem som taper. Slik er det ikke i år. Men magefølelsen sier oss at disse lagene kommer til å slite litt i år.11.-PLASS:

ÅRAM VAN/KAM


Er det manglende informasjon som gjør at vi plasserer dette laget helt her nede? Godt mulig, for ÅVK er det laget vi vet minst om. I det hele tatt er det imponerende at ÅVK har et såpass godt tilbud som de har, all den tid spillerne bor rundt om på hele Sunnmøre. Men kan dette holde over lang tid? Vi har våre tvil. Virker som om dette også er et lag som er veldig avhengig av enkeltspillere. Spesielt Ole Theodor Hovden har imponert oss. Vil nok plukke en god del poeng på hjemmebane, men borte tror vi laget skal få det tyngre. Derfor får ÅVK den tvilsomme æren av å ende på 11.-plass i vårt tabelltips.

12.-PLASS:

MAUSEIDVÅG/SOLEVÅG IL


Overraskende, sier kanskje du. Og ja, vi er litt enig. For Mauseidvåg har egentlig en hel drøss av gode fotballspillere. Førsteelleveren er faktisk meget bra, og på en toppet dag er det ingen i divisjonen som får det lett mot MSIL. Men hva skjer når tre-fire mangler? Vi føler MSIL for ofte mangler en del av sine ringrever og da virker det tynt. Vi mistenker også at litt av den velkjente gutsen har forsvunnet ut av MSIL-gjengen. Når det er sagt er det med litt blandede følelser vi plasserer MSIL nederst. Egentlig synes vi nemlig det er umulig å plassere et lag nederst siden vi spår et vanvittig rotterace i bunnen, men utifra vinterens prestasjoner blir det faktisk dette laget her som får denne plassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar