Sider

TABELLTIPS: 7.- OG 8.-PLASS

Vi beveger oss litt fra midten av tabellen og nedover. Her presenterer vi to lag som verken vil kjempe helt i toppen eller helt i bunnen i år.


7.-plass:

VALDER


Ryktene vil ha det til at det er forholdsvis svakt oppmøte og oppslutning (har visstnok bedret seg voldsomt i det siste) rundt årets Valder-lag. Og det kan helt sikkert stemme - om man sammenligner med tidligere sesonger. For da har Valder tross alt vært et topplag! Har mistet Ole Johan Skjong, Erlend Skjong og Adrian Blindheim til SIF og er naturligvis svekka over å miste tre så gode spillere. Men ærlig talt. Valder har alltid hatt gode yngre spillere, og det som er igjen er godt nok til å redde plassen og vel så det. Spesielt ettersom Steffen Oksnes Elde - trolig divisjonens beste spiller - har vendt tilbake. Og skulle det se skikkelig ille ut, går det ikke lang tid før SIF-trioen er tilbake. Om det ikke blir fast spilletid for disse i 2. div, tipper vi de er tilbake før høstsesongen og da skal nok laget klare å redde plassen uansett hvor tung starten måtte bli. Men hjemme på Valdervoll vil uansett Valder plukke nok poeng selv i starten til at nedrykksstriden unngås.

8.-PLASS:

BLINDHEIM


Var på veg ned til 5. divisjon i fjor og så ut til å gå mot en sesong som klar dumpekandidat. Men Blindheim er en ressursklubb, ligger godt til og har sånn sett gode forutsetninger for å reise seg igjen. Og det gjør nok dette laget delvis i år. Har hentet en rekke gode spillere, blant annet tre islendinger som går rett inn på laget. Har videre fått tilbake Jan Erik Hellevik fra Skodje og i tillegg ryktes det at en del gode studenter er tilbake. Tar du med at Tom Erik Olsbø er assistent, og at han garantert tar på seg skoa etter hvert, kan man plutselig begynne å snakke om et veldig godt lag på Blindheim. Vi tror dette laget bare blir bedre og bedre etter hvert, men at man hittil er litt for variable til at man kan kjempe helt i toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar