Sider

RUNDENS HOT OG NOT

Etter hver serierunde kommer rundens hot og not-liste. Den vil være basert på prestasjonene av de forskjellige lag og spillere i 4.divisjon. De blir så rangert fra 1-3, i hver kategori. Nå er 1.serierunde ferdigspilt, og dermed er vi klar til å presentere årets første hot og not-liste!


Hot
1. Emblem og Rollon
Er to av opprykksfavoritter i årets 4.divisjon. De leverte varene og seiret i den 1. serierunden. Rollon slo opprykksrival Norborg 4-2 i Larsgården, etter å ha ligget under 0-1, slår de tilbake og bli seiersherrer. Emblem slo våres kjære Skodje, i det som ikke var en alt for velspilt kamp. Det kjennetegner dog et topplag å vinne på dårlige dager. Dermed er de med på ukas hot.

2. Stordals speaker
Kjempet godt i det lyset gikk i Stordal. I regnvær, uten sikt, gjorde han sitt beste til å gi informasjon til tilskuerne som hadde tatt turen.

3. Blindheim
Dårlig generalprøve gir en god finale, sier de. Fra gråstein mot Ravn, til gull mot opprykksfavoritt Hareid. Ikke nok med at de vinner, men vinner 3-1 mot ett svært sterkt Hareidslag. Rundens overraskelse, og med den sterke prestasjonen kommer de med på ukens «hot», gratulere.

Not
1. Strømmen
Alle hadde gledet seg til en god og fantastisk start i 4.divisjon, dessverre følte strømmen at den ikke hadde fått fortjent oppmerksomhet. Den som herja sist i juletider 2011, tok en stor beslutning og valgte å streike. Heldigvis kom den tilbake, og alle kampene ble spilt ferdig.

2. Even Giskegjerde
Han presterte å bli utvist på følgende måte. Først laget han straffespark, og får tildelt gult kort. Unggutten var ikke tilfreds med at dommeren bare viste det gule, så han sparket vekk ballen, og fikk tildelt sitt andre gule kort på 10 sekunder! Idioti, dumskap og mangel på psyke gir han en fortjent 2.plass på ukens not-liste.

(Red. anm: I ettertid viser det seg at dette ikke stemte. Se kommentarfelt under).

3. Sondre Beite
«Lisje-Beite» klarte ikke skjule sin hårfarge under kampen mot Emblem. Den lille rødtoppen ble for hissig, og ble notert i dommerens bok. Han løp opp en Emblemsspiller, og klippet spilleren ned bakfra. En hårreisende takling fra det unge spisstalentet. Han pådro seg sitt første gule kort i seniorfotballen, og må være varsom for og ikke få flere. 


Spaltist,
Jørgen Juve

4 kommentarer:

 1. Når det gjelder måten Even ble utvist på så stemmer ikke det dere skriver. Han fikk gult kort i første omgang for en holding og sitt andre gule kort i straffesituasjonen (for å sparke vekk ballen). Unødvendig, men ikke fullt så gale som det blir beskrevet her.

  SvarSlett
 2. Vi tar ansvar for å ha publisert denne feilaktige opplysningen. Jørgen Juve har fått en kraftig reprimande. Bot og bedring er blitt lovd.

  SvarSlett
 3. Kay Amund Vartdal22. april 2013 kl. 21:56

  Hot og Not er ein morosom måte å lese om 4.div runda! so håpe dokke fortsette med det!
  MEN greit å ha fakta, særlig når dokke bruka slike sterke ord!

  mvh
  Kay Amund Vartdal
  oppmann Godøy

  SvarSlett
 4. Vi er enig. Vi unnskylder Jørgen Juve med at det er første gang han skriver her :)

  SvarSlett