Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS BLINDHEIM

En kalkulert start sett fra InsideMans synsvinkel, men større optimisme er i anmarsj.
Men ikke hopp i taket fullt enda. InsideMan er fortsatt pessimist og selv om tapet sist var like forutsett som Man Utds seriegull betyr ikke dette at InsideMan skal spå seier mot Blindheim. Det er i grunn umulig å vite når disse to lagene møtes og absolutt en kamp en skal vike kraftig unna på Nordicbet.

Litt om Blindheim først, take it away wiki:
Kvinnelaget - en storhet i norsk volleyball
Som sagt var Blindheims kvinnelag helt i norgestoppen tidlig på 90-tallet, og sesongen 1992/93 endte med bronsemedalje i serien. I 1993/94-sesongen spilte laget cupfinale, men tapte 3-1 mot Koll. Samme år valgte laget å trekke seg fra videre eliteseriespill, men rykket opp igjen i 1995/96-sesongen. Etter dette spilte laget 13 sesonger i eliteserien, før de i 2008/09 rykket ned til 1.divisjon, der de har spilt siden. I den forrige sesongen (2011/12) ble kvinnelaget nr 8 i 1.divisjon (av 13). Trener for dette laget er Martin Gården.
A-laget i fotball for herrer spiller i 2013 i 4. divisjon.


Hah, så fotballaget er bare en liten notis i tidenes masteravhandling på Blindheims volleyballkvinner, som forøvrig har hatt like stor suksess de siste åra som fotballherrene. Tallenes uransakelige statistikker forteller at Skodje i fjor endte plassen foran Blindheim med lik poengsum, men 18 mål færre i negativ referanse. Og antall baklengsmål ble det stort sett mye av på høsten i fjor. Det såg lenge ut til at den totale kollapsen skulle ende med nedrykk, men med en liten sluttspurt maktet de å ta den siste plassen i 4.div 2013. 

Nå har de sørget for å stå litt bedre rustet til årets sesong. Fra Skodje har kaptein for året, Jan Erik Hellevik kommet tilbake til de hvite, mens Island er robbet for tre hipstere til for å herje på Sunnmøre sammen med vikingene på Sulas gule hold. Når assistent i trenerstaben er tidligere målmaskin Tom Erik Olsbø betyr det at ved krisestunder kan en garantist for nettsus tråkke til. Blindheim er ustabile, men kan slå de fleste på en knall dag.

Når det gjelder Skodje er fortsatt mannen, som kan bli årets stjerneskudd, Håkon Opsal ute med skade. Men Eirik Høivik er tilbake i troppen og håper på spilletid. Etter en økt med defensiv terping mot Emblem kan vi garantere et langt mer offensivt lag mot Blindheim på vårt vakre, strøkne kunstgras.

Sist var det Emblem, nå er det bare naboen litt bort i strøket vi møter. Kunne ikke vi egentlig bare møtes på Magerholm til knokkelkamp eller til matkonkurranse på Ferdamat? Nu vel, det blir spill 11 mot 11 på Sunnmøres vakreste og, i folketall, hurtigst voksende kommune.

Ingen stor ide er noen gang født under et møte, men mang en tåpelig ide er tatt av dage der.
Skodje uber alles!


InsideMan


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar