Sider

SLIK SER DET UT FORAN SESONGSTARTEN

Godt over tre måneder med sesongoppkjøring er gjennomført. Her får du en statusrapport på hvordan det ser ut i spillerstallen ei knapp uke før seriestart.

Siden i fjor har som kjent Roger Furnes gitt seg. Inn som trenere har Eirik Fylling og Eirik Hjelvik kommet. Begge to er i utgangspunktet spillende trenere, men tendensen hittil har vært at Fylling har stått mest på sidelinja under kamper. I treningshverdagen deles hovedansvaret opp i annenhver økt.

Mens andre klubber har hentet spiller på spiller, har det skjedd forholdsvis lite på overgangsfronten hos oss. Dessverre har flest forsvunnet ut. Jan Erik Hellevik har dessverre gått tilbake til Blindheim, mens Espen Skarbø, Stefan Aasen, Frode Jørgenvåg og Joakim Erstad har lagt fotballen på hylla. (De tre siste var bare med i et fåtall av kamper i fjor).

Vi har ikke signert en eneste spiller fra andre klubber i år, men føler likevel at vi har fått inn noen solide tilvekster. Etter noen år med minimal fotballsatsing har Thomas Honningdal og Vegard Eriksen begge gjort comeback. Samtidig er det en klar styrke for A-lagets del at våre juniorer i år har vært fast tilknyttet A-laget.

Vi har stort sett lagt på tre økter i uka. Med tanke på at vi bare er en stall på 19-20 mann - og at det alltid er noen som ikke kan møte - føler vi at treningsoppmøtet har vært veldig bra hittil i år. I det siste har vi ellers startet opp med lørdagstrening for å gi de mest treningsvillige et fullgodt tilbud.

Sosialt sett var treningsleiren i Tyrkia et stort høydepunkt (selv om det sportslige utbyttet ble litt redusert blant annet siden åtte-ni ble slått ut av sjukdom!). Videre har vi hatt flere sosiale kvelder på klubbhuset, der den nye "TV-stua" har blitt flittig brukt.

Alt i alt er vi nok litt færre spillere enn ved sesongstart i fjor, men det virker likevel som vi er blitt en litt mer stabil gjeng. Det virker også som om laget har blitt mer sammensveiset siden i fjor og kanskje også hakket bedre trent. Vi er sårbare med tanke på antallet i stallen, men vi har likevel tro på at vi skal utvikle oss og ta ytterligere steg i forhold til fjorårssesongen.

NB: Vi vil komme tilbake med mer informasjon om spillerstallen etter hvert. Tanken er å presentere disse gjennom spillerprofiler her på sida.

1 kommentar:

  1. Det Skøye kan vere meir enn stolte av er at heile A-laget , men unntak av ein Ørskogbygdar som kom rekande på ei fjøl i fjor då Ørskog ikkje hadde seniorfotball, enten bur i Skodje kommune eller har gått gradene i skodjefotballen gjenom barne og ungdomsfotballen.
    Her har mange "kjøpelag" i breiddefotballen rundt om på Sunnmøre noko å lære!

    SvarSlett