Sider

SLIK FØLGER DU 4. DIVISJON 2013

Ikke fulgt med særlig på nettet i det siste? Da kan du ha gått glipp av mye. 4. divisjon dekkes trolig tettere på nett enn på lang tid.

Riktignok har gode, gamle MSIL-fotball.no tatt seg en aldri så liten feire. Men til tross for det tør vi faktisk påstå at nettdekningen er bedre enn den var i fjor.

For at du best mulig skal holde deg oppdatert på 4. divisjon, ønsker vi her å gi noen tips til hvor du kan gjøre det på nettet.

HAREID IL - fotball.hareidil.no
Hareid er tilbake i 4. divisjon og da blir det solid dekning. Først og fremst er de suverene på sitt eget lag, men følger også litt med på andre lag. Blant annet gjennom "Under lupa" som har tippet tabellen i år. Hareid-sida er et must om du er interessert i lokalfotballen på Sunnmøre.

EMBLEM IL - www.outzide.com
Også Emblem er nytt bekjentskap i 4. divisjon. Nettsida outzide.com har lagt ambisjonene høyt hittil i vinter og har servert strålende info om bortimot samtlige lag i divisjonen hittil. Har også kommet med tabelltips og er ei side vi absolutt anbefaler å følge med på.

NORBORG - www.norborg.com
Gode, gamle norborg.com var kanskje hakket sterkere før. Er veldig gode på eget lag og sånn sett greit nok å følge med på. Følger også opp de fleste fotballresultater og er gode i sesongen. I lag med Hareid- og Emblem-sida foreløpig topp tre-sider når det kommer til 4. divisjon.

STORDAL - www.stordal.nu
Har de siste vinterene hatt fullstendig vinterpause. Har hatt det i år også - og har det fortsatt. Men verdt å ta en titt innom når serien starter opp for å sjekke om de er i gang igjen. I så fall en god kilde til mye god info om divisjonen Stordal er i.

I all hovedsak er det disse nettsidene som i alle fall vi vet opererer med mye god 4. divisjonsinfo. Om du vet om andre nettsider som har falt utenfor vår radar: Legg veldig gjerne et tips i kommentarfeltet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar