Sider

TABELLTIPS: 1.- OG 2.-PLASSEN

Tabelltips hører med foran hver sesong. Fram til samtlige lag er presentert vil Skodjebloggen presentere to lag per dag. Litt uvanlig starter vi faktisk med lagene vi tror gjør det aller best.

 1.-PLASS:

ROLLON


Er så vidt vi vet det eneste laget som har gått ut og sagt at de skal rykke opp. Og det tror vi faktisk at laget gjør. Har mistet viktige Daniel Gjerde og David Nilsen siden i fjor, men har likevel kommet forsterket ut av overgangsvinduet slik vi ser det. Rollon nyter veldig godt av sin geografiske plassering (får mye studenter og AaFK-juniorer) og er i tillegg en ressursklubb som har forholdsvis stor interesse rundt A-laget. Det gjør at det meste nesten alltid er på stell rundt klubben og laget . Rollon har en bunnsolid stall på rundt 20 mann som etter det vi mener underpresterte litt i fjor. Har i år fått inn blant annet bunnsolide Jonas Nordal (kaptein) og en spennende spiss i Adnan Idrissi. Vi tror Rollon over 22 kamper vi være det mest stabile laget og tror derfor at Rollon endelig kan få sitt etterlengtede opprykk i år.

2.-PLASS:

NORBORG


Det er spennende tider i Norborg-leiren. Etter noen år med mannskapsmangel (og likevel gode prestasjoner) ser det langt bedre ut i år. Signeringen av Oddmund Davik Otterlei har skapt ny entusiasme og en rekke spillere er signert. Blant annet vil Even Vestavik vise seg å være en kanonsignering. Ryktene vil ha det til at snittet på treningene er på godt over 20 mann. Det gjør at Davik Otterlei har litt å velge i, for å si det mildt, på dette nivået. Og faktisk er kvaliteten jevnt over overraskende god også - selv om vi kanskje tror andre lag har et høyere toppnivå. Nettopp det tror vi blir Rollon sin forse. Vi tror Norborg jevnt over blir et stabilt godt lag i år, men at man kanskje avgir litt for mange poeng mot gode hjemmelag til at man kan juble over opprykk ved sesongslutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar