«JØRGEN JUVE» MED RUNDENS HOT OG NOT

2.runde av årets 4.divisjon er spilt, og Rollon er på topp. Det er ikke dermed sagt at det er Rollon som imponerer oss mest. Her er rundens hot og not!

Hot

1. Stordal
Kom på 2.-og 3.plass i sist runde av hot-liste. Denne runden tar de 1.plassen! De lå under mot ÅVK, to ganger, med to mål, men kom tilbake og fikk med seg ett poeng hjem til Stordalen. Og når det siste målet blir scoret 3 minutter inn i overtiden, er det bare å ta av seg hatten.  Gratulere!

2. Rollon
Nok ett lag som lå under, men kom sterkt tilbake. Lå under 2-0 mot Ørsta, men snudde kampen og vann til slutt 3-2. Viser at de har noe i toppen å gjøre.

3. Bjørnar Aure
Har kjempet en hard og lang kamp for å komme tilbake til fotballen, og nærmer seg med små skritt. Nå skal noen ekstra kilo av, og noen ekstra kilometer løpes inn i bena, så er våres gamle bauta klar for spill. En hyllest til Bjørnar Aure!

Not
1. ÅVK
Alle sjansers mor til å få med seg 3 poeng mot Stordal. Den gang ei.. ÅVK var like svake defensivt som de var sterke offensivt. Ledet to ganger med to mål, men ga Stordal muligheten 3 minutter på overtid, og stordalingene sa takk for tilbudet. ÅVK kommer dermed på topp i rundens not-liste, grunnet elendig forsvarsspill og mangel på kynisme.

2. MSILs Erlend Sunde
MSIL-spilleren kom alene igjennom mot keeper på overtid mot Godøy. Sunde hadde ikke bena varm og hode kaldt, og maktet ikke å score. Skal MSIL ha noen sjans til å komme lengre oppe på tabellen må de score på slike sjanser. Helledussan.

3. Emblem
En av storfavorittene til opprykk til 3.divisjon maktet ikke å slå konkurrenten Norborg. Laget som er fylt opp med stjernespillere som Markus Lund, Vegard Rongve(de var ikke med i kampen) og Thomas Årvik må nå legge inn ett ekstra gir om de skal holde følge med Rollon.