Sider

SEN OPPHENTING HINDRET TAP

Ørskog ledet hele 3-0 til pause over Skodje i kveld. En sen opphenting sørget for at det ble 3-3 på Ørskog stadion i kveld.
Med tre keepere på banen scoret Skodje to mål i løpet av de siste seks-sju minuttene mot et tydelig utslitt Ørskog-lag. Først fikk Sondre Beite en billig straffe som Eirik Hjelvik satte. Deretter spilte Thomas Honningdal vakkert gjennom samme Eirik som banket inn 3-3 helt på tampen.

Det var for så vidt helt fortjent. Skodje bommet både alene med keeper, på åpent mål og det som var utover i kampen.

Når det er sagt viste Ørskog i kveld at de har en veldig god ellever som kommer til å gjøre det riktig så skarpt i 6. divisjon. Beholder laget mannskapet er det liten tvil om at de hører hjemme i 5. divisjon.Spesielt har Ørskog noen enkeltspillere som hører til på et høyere nivå.

I selve kampen tok Ørskog umiddelbart kommandoen og brente et par kjempesjanser etter bare et par minutter. Skodje tok imidlertid over utover omgangen, men det ville seg ikke foran mål i kveld.

Ørskog var svært farlig i bakrom og etter hvert ble Skodje straffet for det. Først etter en billig straffe, og deretter på to gjennomløpninger som Bjørnar Kvamme satte enkelt i mål. Dermed 3-0 til Ørskog som var klart best siste kvarteret.

Resultatet var for så vidt litt flatterende, men man får som regel som fortjent.

Skodjes redusering til 1-3 var det for øvrig Sondre Beite som stod for.

To kamper på to dager ble nok i det meste laget for en såpass tynn tropp som det vi er. Men vi kom oss gjennom uten flere skader og nå skal vi bruke helga på å restituere oss før det braker løs for alvor neste uke. Det var tross alt det viktigste i kveld når alt ble som det ble og veldig mange måtte spille to kamper på rad.

Ørskog - Skodje 3-3 (3-0)
Bane: Ørskogbanen stadion
Mål Ørskog: Bjørnar Kvamme 3
Mål Skodje: Sondre Beite og Eirik Hjelvik 2
Dommer: Zenun Murati
Gule kort Skodje: Tobias Sortehaug og Eirik Hjelvik
Skodjes lag: Ole Willumsen, Sigmund Mestad, Vegard Hjelvik, Emil Slettedal, Ole Tangen, Sondre Beite, Lennart Tetlie, Eirik Høivik, Magnus Strømmen, Eivind Erstad og Thomas Honningdal.
Benytta innbyttere: Tobias Sortehaug, Eirik Hjelvik, Brede Waag og Are Kvalsvik.1 kommentar:

  1. Knøla!
    Burde ha teke med nokre utkvilte jr. og guttespelarar i staden for dei noko tilårskomne og utslitte seniorane som hadde spelt ein liten kamp dagen før.
    Då hadde Ørskog fått juling, trur eg.

    SvarSlett