Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL VESTNES/VARFJELL (OG ØRSKOG)

Når bloggen nå er oppe å går igjen er det vel heller ingen grunn for InsideMan til å ligge på latsida.
For det har vært noen late måneder med litt vel mye Chianti, ost og vin-kvelder og dårlige romantiske komedier, selv for InsideMan. Riktignok har de norske akernes framganger varmet et sart hjerte og opplysningen om Tone Damlis nye tilgjengelighet ble også feiret ut i de små timer. Likefullt er det datoen 10.april som har vært prentet inn på kalenderen som årets første merkedag.

Og selv om kampen om poeng ikke kommer i gang fullt enda er det verdt en titt på sjansene for seier mot Vestnes/Varfjell i årets generalprøve.

Først vår gamle venn wiki:
 Gamlebrua gjennom Helland er fra 1844, erstattet med Straumsbrua i 1955 og Vestnesbrua i 1998. Turister gikk ofte ruta over Ørskogfjellet, men kunne fra 1908 benytte landets andre bilruteØrskog-Vestnes (Elling Larsson, 1908).
I dag går Europavei 39 og Europavei 136 gjennom kommunen. E39 går fra Ørskogfjellet i sør til ferjeleiet mot Molde på Furneset, mens E136 går østover mot Åndalsnes. Fra Vestnes går Riksvei 661 vestover langs sørsida av Romsdalsfjorden. Fra Sylte går Fv65 opp Kjersemdalen og over Vaksvikfjellet til Sunnmøre.
Joda mine venner, dette er det mest interessante å lese fra Vestnesinfoen. Lite spennende med andre ord. Litt artig er listen over kjente vestnesinger. Her finner vi navn som Lodve Solholm, Bjørn Rune Gjelsten, fotballgutta Bernt Hulsker og Kjetil Rekdal og sist, men ikke minst (i dobbel forstand), den innflyttede gitarhelten Terje Rypdal.
Ser vi på dagens Vestnes-lag kan vi lese av ulike tabelltips at de skal havne i toppsjiktet av sin avdeling, 4.div Nordmøre/Romsdal. Det skal borge for tøffe tak torsdag. Med spillere som Nirut Mjøs og Tommy Andreassen har de talent og er Connor, Leikarnes og Solevågseide fortsatt med har de mye rutine og kvalitet i laget enda. Men det spørs vel om disse og da spesielt Ronny Leikarnes, med sine 40 år, bidrar særlig på banen i år. Tap 7-1 for Herd i cupen imponerer ikkje, men det hadde nok sett like ille ut for de gule i kamp mot Herd.
For Skodjes del ser det okay ut. Med kamp mot våre blå venner i Ørskog fredag blir det toppet lag torsdag for så å stille noe mer reservepreget fredag. Med andre ord er det denne kampen som vil fortelle hvor våre gutter står, Vi er tippet i bunnstriden til tross for våre mange unge, solide futsalspillera. Og ungt er et stikkord. Nesten samtlige med noen år på baken har forsvunnet og vi har et nærmest rekordungt mannskap tilbake. Det komplimenteres med unge folk som sjefer i Fylling og Hjelvik, begge med Eirik til fornavn. Dette blir spennende.

ຍິນດີຕ້ອນຮັບກັບຄືນ Skodje!
«Suksess er ikke endelig, nederlag er ikke fatalt: Det er motet til å fortsette som teller.»
InsideMan2 kommentarer:

 1. Velkomen attende!
  Har lite å bemerke til forhåndsomtalen av tr.kampane denne veka med unntak av at prioritering av lag burde vere omvendt.
  Toppa lag mot Ørskog fredag er tingen!

  SvarSlett
 2. Tror på 5-1 seier til varfjell idag.

  Mjøs, Olafsen , Stokkeland, Akselsen er ute med skade, militæroppdrag jobb etc.

  Leikarnes har lagt opp, Connor spiller sannsyneligvis ikke. Solevågseide er usikker.

  SvarSlett