Sider

UAVGJORT I KVELDENS GENERALPRØVE

Skodje tok sjumilssteg siden den grusomme opplevelsen mot Rollon sist. Det sørget for 1-1 borte mot Vestnes/Varfjell i kveld.

Etter storseier mot Godøy for et par uker siden var det nok en litt vel optimistisk Skodje-gjeng som gjestet Rollon sist uke. Det ble en viktig vekker. For i kveld framsto Skodje som et langt mer kompakt og hardtarbeidende lag enn tidligere.

Umiddelbart var det nok vertene som tok kommandoen. De flytta ballen i laget, men var lite framoverretta og Skodje hadde stort sett kontroll. Men vi var litt sløve i presset og ga bort ballen litt for lett, så helt fornøyd med åpningen var vi nok ikke. Men fra 25 minutter og utover løftet vi oss. Vi kom mer med i spillet, rullet litt mer opp og hadde egentlig veldig god kontroll på kampen.

1-0 kom etter en drøy halvtime etter at Eirik Hjelvik fant Sondre Beite i bakrom. Han lobbet ballen vakkert i nota til 1-0 som sto seg til pause. Verken Varfjell eller Skodje skapte allverden i før sidebytte, men Skodje var nok nærmest nok en scoring ettersom Eivind Erstad banket ballen i stanga.

Starten på andreomgang var litt som den første. Varfjell var et ballsikkert lag, men slet med å skapte sjanser mot et kompakt Skodje-forsvar. Etter 60 minutter kom imidlertid utligningen etter en dødball som Skodje-spillerne sov på.

Omgangen ut ble neppe noen veldig stor seanse for de få tilskuerne som hadde tatt turen. Varfjell stanget litt framover, mens Skodjes sjanser stort sett ble skapt på overganger. Med litt større presisjon kunne vi ha kontret inn 2-1, men det ville seg ikke og det ebbet ut i et greit uavgjortresultat. Vi står på og jobber det vi har, men vi må samtidig vedkjenne at kvaliteten dalte utover andreomgang.

1-1 må ellers sies å være et resultat som vi må være fornøyd med. Først og fremst fordi Vestnes/Varfjell er et godt lag som ønsker å kjempe om opprykk til 3. divisjon, men også fordi vi gjennomfører den planen vi legger før kamp og fullfører den. I tillegg må vi huske at folk som Marius Fylling, Eirik Høivik, Petter Leon Valde og Håkon Opsal før eller umiddelbart etter at kampen var i gang måtte melde pass.

Dessverre sliter vi med litt skader/sjukdom og at en del folk er borte om dagen. Spesielt surt med tanke på hva som var planen med morgendagens kamp mot Ørskog. Men et godt lag skal vi uansett stille og Ørskog skal få god motstand i det som blir deres generalprøve.

Ellers ønsker vi å takke Vestnes/Varfjell for strålende vertskap i kveld.

Kampfakta:
Vestnes/Varfjell - Skodje 1-1 (0-1)

Bane: Vestnes Idrettspark
Mål: 0-1 Sondre Beite (30), 1-1 Ukjent (60).
Dommer: En dyktig en
Gule Skodje: Vegard Eriksen og Tobias Sortehaug
Skodjes lag: Brede Waag - Sigmund Mestad, Vegard Hjelvik, Vegard Eriksen, Ole Tangen - Sondre Beite (Eirik Fylling i 30), Eirik Hjelvik, Tobias Sortehaug, Magnus Strømmen - Eivind Erstad og Håkon Opsal (Lennart Tetlie i 85).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar