Sider

FLERE TROR PÅ SKODJE-NEDRYKK

I fjor tippet absolutt alle oss ned. I år har vi klart å overbevise noen, men fortsatt er det flere som tror Skodje må ta den tunge vegen ned til 5. divisjon.

Tradisjonen tro har en rekke nettsider tippet 4. divisjonstabellen. Her kommer en oversikt over hvem og hvordan Skodje er blitt tippet.

Norborg: Tipper Skodje på 11.-plass og dermed nedrykk. Norborg peker på at laget ikke er forsterket siden i fjor og at stallen ser veldig tynn ut.

Blindheim: Tipper Skodje på 11.-plass. Tror Stordal blir hakket bedre enn oss på 10.-plass.

Strandafotball.no: Tror vi ender på 10.-plass og at vi dermed er avhengig av god sunnmørsk innsats i 3. divisjon. D.v.s. at maks ett lag rykker ned. Men siden 3. divisjon i år har klar overvekt av sunnmørslag, er det neppe noe å satse på. Trolig fører 10.-plassen også til nedrykk i år.

Hareid: Har skrevet ganske langt om hvorfor de tror vi ender på 10.-plass. Sjekk ut Hareid-sida.

Stordal.nu: Tipper Skodje på en oppløftende 7.-plass. Selv om de mener stallen er tynn, mener de vi innehar såpass mye kvalitet at plassen blir redda.

Emblem: Tipper i likhet med Stordal oss på en oppløftende 7.-plass. Se outzide.com for mer info.

I tillegg ser vi at flere profiler fra andre klubber nevner oss som nedrykkskandidat i presentasjonene til nettopp Emblem. Dermed har vi litt å motbevise i år også!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar