Sider

PRAKTANGREP GA 1-0-SEIER

Et strålende angrep - i en ellers rotete kamp - utgjorde til slutt den store forskjellen på Skodje og Blindheim i kveld. Headingen til Eivind Erstad gjorde nemlig at Skodje vant 1-0 i en kamp som kunne ha bikket begge veger.

Etter 0-2-tapet mot Emblem sist var det et langt mer offensivt Skodje-lag som gikk på banen mot Blindheim i dag. Tanken var å presse Blindheim høyt fra start av. Det gikk for så vidt  greit til å begynne med, men bortsett fra noen dødballer ble det ikke veldig farlig.

Blindheim tok litt over utover i omgangen, men skapte ingenting. Skodje på sin side ble litt for hissig på grøten og lette altfor ofte etter den avgjørende pasningen i førsteomgang. Tre minutter før pause gjorde man imidlertid ting etter læreboka. Et praktfullt angrep endte til slutt hos Magnus Strømmen på venstrekanten som slo et perfekt innlegg til Eivind Erstad på bakerste. Der gjør Eivind sjelden feil og 1-0 var dermed et faktum.

Optimismen var dermed stor i pausen. I andreomgang roet Skodje litt mer med til å begynne med og var godt med i kampen. Utover omgangen ble det imidlertid mer kaotisk. Blindheim var mye mer direkte i angrepsspillet sitt og Skodje falt nok litt for langt ned i banen.

Det gjorde at Blindheim fikk etablert et visst press utover omgangen. Spesielt ved to anledninger kunne Blindheim utlignet, men først vartet Brede Waag opp med en feberredning og deretter headet Blindheim-stopperen en corner over.

Mot slutten kunne Sondre Beite ha avgjort da han vakkert løp seg fri på høyresiden, men en god Blindheim-keeper forhindret 2-0.

Likevel: Det endte med seier. Ingen fantastisk forestilling fra Skodje spillemessig, men innsatsen i dag kan absolutt ingen klage på. I dag kjempet alle for hverandre og egentlig er det jo slike seiere som er aller best.

Neste kamp er borte mot Valder neste torsdag.

Kampfakta:
Skodje - Blindheim 1-0 (1-0)

Skodje stadion
Tilskuere: 50
Mål: Eivind Erstad (43)
Dommer: Tove Tandstad
Gult Skodje: Magnus Strømmen
Skodjes lag: Brede Waag, Sigmund Mestad, Vegard Hjelvik, Marius Fylling, Petter Leon Valde - Sondre Beite, Lennart Tetlie, Eirik Hjelvik, Tobias Sortehaug, Magnus Strømmen og Eivind Erstad.
Benytta innbyttere: Eirik Høivik, Ole Tangen og Emil Slettedal.

1 kommentar:

  1. ÅVK-Stordal 4-4 i dag, søndag.
    Reine Skøyeresultatet.

    SvarSlett