Sider

TABELLTIPS: 3.- OG 4.-PLASS

Vi fortsetter med vårt tabelltips fra topps til bunn. Her er lagene vi tror tar bronsen og den litt kjedelige 4.-plassen.


3.-PLASS:

EMBLEM


Fra 5. divisjon til toppen av 4. div på kort tid? Ja, vi henger oss med på bølgen som tror Emblem går en positiv sesong i møte. I all hovedsak begrunner vi dette med at entusiasmen og viljen virker å være stor i Emblem om dagen. Det snakkes om store ambisjoner der ute og det virker som om entusiastiske Sindre Knudsen har stor støtte i klubben for det han er i ferd med å bygge opp. Blant annet har dette vist seg ved at Emblem har klart å signere en rekke gode spillere som - strengt tatt, i alle fall tidligere -  har hørt hjemme på et litt høyere nivå. Emblem virker i likhet med de andre antatt beste lagene i 4. divisjon å ha brukbar bredde i stallen. Selv om enkelte på Emblem nok fantaserer om et direkte opprykk, tror vi laget må smøre seg med litt tålmodighet til. Spesielt borte mot de beste lagene tror vi det blir litt for få på årets Emblem-lag til at man kan klare to strake opprykk.

4.PLASS

HAREID


Hareid blir garantert et vanskelig lag å møte i år. Laget virker godt trente, har en vanvittig vinnervilje og har i tillegg en del gode spillere. Etter en grusom sesong i fjor virker laget å ha fått ny giv under den rutinerte treneren Hans Gisle Holstad. Har mistet et par spillere siden i fjor, men har også fått inn noen. Ørjan Grimstad er for eksempel en kjempesignering på dette nivået. Alt i alt tror vi faktisk at Hareid er noen hakk bedre enn i fjor. Dette laget kan slå alle lag både borte og hjemme. Det vi mener taler litt mot Hareid i år, er faktisk at det virker som om gjengen ikke har veldig lyst på å rykke direkte opp igjen. I tillegg virker det som om laget er veldig avhengige av enkeltspillere og at man kanskje er inne i et lite generasjonsskifte. Derfor er vår konklusjon at det er spennende tider på Hareid, men at man kanskje må vente et år eller to før man får en retur til 3. divisjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar