Sider

TABELLTIPS: 9.- OG 10.-PLASS

Sesongstarten nærmer seg med stormskritt. Det er på tide å presentere lagene vi tror så vidt redder plassen i 4. divisjon (med litt hjelp fra 3. divisjon).

 
9.-PLASS:

SKODJE


Variabelt er vel  bare forbokstaven på hva en kan forvente seg av Skodje i år. Gikk fra strålende fotball og 7-1-seier mot Godøy til 7-2-tap mot Rollon på bare ei uke nå nylig. På sitt beste, når det offensive spillet sitter, er Skodje veldig gode. Men er samtidig veldig svake i motgang og slipper inn for mange mål. Kan nok skyldes at laget i år er purungt og har en tynn stall, og at kynisme og duellstyrke ikke akkurat er lagets forse. Vi tror likevel at årets Skodje-lag tar nok poeng på kunstgras - spesielt på hjemmebane - til at man oppnår en respektabel plassering.


10.-PLASS:

STORDAL


Det er jaggu ikke lett å tippe tabellen i år, merker vi. For hvor godt er egentlig dette Stordal-laget? Egentlig er det umulig å svare på hittil. Resultatene fra i fjor og treningskampene hittil vitner om at laget har et veldig høyt maksnivå. Men samtidig ser vi at laget måtte låne spillere for å gjennomføre en treningskamp mot Norborg i vinter. Det vitner om en tynn stall, og det er ikke særlig lovende, men samtidig skal visst Stordal ha ganske mange å ta av. Når det er sagt: Stordal er nok mer enn noen andre avhengig av at en del enkeltspillere holder seg skadefri hele sesongen. Med fullklaff kan Stordal virkelig overraske og klatre oppover på tabellen, men foreløpig ser vi på en 10.-plass som mer sannsynlig. Ellers verdt å legge merke til at Stordal har en rekke lovende juniorer som kommer til å bemerke seg. Laget er såpass godt at det er kvalifisert for 1.-divisjon. Det kan sjølsagt slå ut begge veger for A-laget, men akkurat det legger vi liten vekt på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar