Sider

1.-PLASS: EMBLEM

Alle peker på Emblem som den store favoritten til å vinne årets avdeling. Skodjebloggen er enig og tipper Emblem som årets vinnere.

Det er nemlig "alt" som tyder på at disiplene til Rolf Østrem skal gå til topps i årets serie. De satser hardest (med trening, treningsleir), har entusiasme i spillergruppen og har rett og slett et veldig godt lag, som de blant annet har bevist gjennom gode treningskamper i vinter.

Slik vi har forstått det består Emblem av et veldig jevnt besatt lag, med spillere i god alder for A-lagsfotball. Mangler Emblem en spiller, kan de omtrent sette inn en jevngod en. Mange av konkurrentene må gjerne ty til til en helt urutinert unggutt.

På det beste kan nok lag som Stordal, Ørskog og Emblem hamle opp med Emblem. Men over en hel sesong? Neppe. For selv om gode fotballspillere som Børge Larsen, Alexander Håskjold, Jørgen Svinø, Jan Magne Sollibakke eller Yngve Steffensen mangler, vil Emblem likevel kunne stille med et lag som vil spille jevnt med de fleste.

Selv om vi tipper Emblem som favoritt til avdelingen vil vi likevel ikke strekke oss like langt som norborg.com og stordal.nu. Norborg skriver at det er en katastrofe om Emblem ikke rykker opp, men stordal.nu omtaler de som megafavoritter.

Vel... Emblem har også sine svakheter, tror vi. De er et veldig spillende lag, men kan det til tider bli litt vel mye? Og hva med det offensive uten Yngve Steffensen? Vi sier ikke at Emblem ikke har noen erstattere for Steffensen, men vi vet rett og slett for lite om disse. Vi har likevel en anelse om at det kan gi Emblem et lite dilemma om det skulle skje.

Likevel skal Emblem ha den beste stallen i årets 5. divisjon. Dermed tipper Skodjebloggen Emblem som vinnere av årets avdeling.

Med det er Skodjebloggens uhøytidelige tabelltips over for i år. Dermed gjenstår det bare å lykke samtlige lag lykke til med årets sesong.

8 kommentarer:

  1. Hørt at kjetil søvik henningsen e en bra spiller !

    SvarSlett
  2. henningsen e uten tvil stjerna på emblem. men dei har kanskje et keeperproblem som kan ødelegge opprykket. redninga (i dobbel forstand) kan være en viss joker i lofoten...

    SvarSlett
  3. Rune Johan Løkka14. mai 2011 kl. 00:01

    Keeperproblem?

    SvarSlett
  4. Savnet av Vegard Lianes vil merkes. Han er som Azar Karadas like god som spiss som stopper.

    SvarSlett
  5. Lianes er en kanonspiller! Uansett hvor han spiller på banen vet du hvor mange mål han scorer

    SvarSlett
  6. Null? Ditta må være tull!
    Men snakkes, må få på me nokke ull.

    SvarSlett
  7. hørt at godø har bursdag idag

    SvarSlett