Sider

5.-PLASS: ELLINGSØY

For to år siden var Ellingsøy med oss og snøt MSIL for opprykket. I år tipper vi det er Ellingsøy som blir snytt.

I fjor stilte Ellingsøy langt på veg med en del veteraner til sesongstart (alt er relativt). Undervegs i en tung sesong - som endte med nedrykk - ga enkelte seg. Foran årets sesong har den dyktige midtbanespilleren Martin Kristiansen gitt seg. I tillegg har Stian Sæth gått til SIF. Dermed er det ingen tvil om at Ellingsøy er svekket i forhold til de siste årene.

Inn som trener har ambisiøse Rolf Hansen kommet. Han er en meget engasjert trener som har kontroll på det meste her på fotball-Sunnmøre. Med sitt engasjement vil han garantert få med seg en del ellingsøyere på en "ny opptur".

Men at årets Ellingsøy-lag - som har fått inn en del unge spillere - skal kjempe helt i toppen, er det få som kan forvente. Laget består av mange unge, lovende spillere - og vil nok trenge litt tid på seg.

I det vi skulle til å skrive at laget nok hadde hatt godt av en sesong til i 5. divisjon, kommer vi på at årets sesong blir preget av nok en omlegging. Trolig er det bare tre eller fire lag som unngår nedrykk.

Dessverre for Ellingsøys tror vi det kan bli tungt. Lagets store stjerne, Dido (han som faller så lett) vil garantert dunke inn drøssevis av mål i årets sesong.

Skodjebloggen tror likevel ikke det blir nok til mer enn en 5.-plass. Dermed tror vi det er 5.-divisjonsplassen som Ellingsøy blir snytt for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar