Sider

3.-PLASS: ØRSKOG IL

Ørskog har endt foran Skodje helt siden 2005. I år tror vi Skodje tar tilbake tronen som storebror.

Siden vi fortsatt ikke har presentert Skodje tipper vi altså Ørskog bak oss på tabellen - nøyaktig slik vi gjorde i fjor... Da smerter oss å skrive at det gikk galt.

I forhold til fjoråret har Ørskog skiftet ut treneren med et apparat bestående først og fremst av Arild Bakken og Steinar Nerbøvik. Ørskog har variert litt i oppkjøringen, men det sies at trenerduoen etter hvert har fått skikk på den unge og treningsvillige stallen.

Siden fjorårssesongen har Ørskog mistet et par sentrale spillere; Ørskog himself, Andreas Søholt skal etter sigende ikke være med i år. Ellers har bunnsolide Jon Egil Sollied og Ole Lukkedal - som gjorde comeback i fjor - gitt seg. Alle tre gode spillere, men ikke bli overrasket om du ser dem i Ørskog-drakt likevel i løpet av sesongen.

Siden vi tipper Ørskog såpass høyt må det likevel være litt kvalitet i laget. Og det er det så absolutt. Førsteoppstillingen til Ørskog er av divisjonens klart beste; Frank Abelseth og Bjørnar Kvamme er definitivt blant divisjonens beste spillere. Eivind Klokkehaug og Ole Jonathan Tangen like så. I tillegg sørger Kurt Søvik og Kjell Duber Tangen (han skulle vel gjøre comeback?) for at Ørskog har ei veldig god sentrallinje.

Er alle disse med kan Ørskog slå hvem som helst. Men hva om man eksempelvis mangler både Abelseth og Kvamme samtidig? Der ligger vår største tvil. Vi tror nummer 12, 13 og 14 osv. er for svake til at Ørskog skal kunne gå helt til topps i årets avdeling.

Derfor tror vi det er realistisk å tippe årets Ørskog-lag på en tredjeplass i årets 5. divisjon.

6 kommentarer:

  1. Dere skriver Frank Abelseth istedenfor Ole Lukkedal i det avsnittet om spillere som har lagt opp.

    SvarSlett
  2. Då blir det vel:
    1 Emblem
    2 Skodje
    3 Ørskog
    4 Stordal
    Ligg an til litt av ei race med tre naboar i toppen.
    Men, so var det dette med teori og praksis då....

    SvarSlett
  3. 1. Emblem
    2. Ørskog
    3. Skodje
    4. Stordal

    dette er mer realistisk :) skodje sug.

    SvarSlett
  4. skodje foran ørskog? haha

    SvarSlett
  5. Norborg.com tippar Skøye på 5. plass i 5. div. avdeling 3.
    http://www.norborg.com/

    SvarSlett
  6. Stordal nr. 2,og endeleg er eg blitt teken på alvor!
    Noko form for humor innan 5. div. fotballen vil dei ha seg fråbedt i Norborgland. Sitat frå Norborg,com;

    2. Stordal
    "I følge innlegg på skodjebloggen av Geir Ringstad så er både Stordalstunnelen stengt og trener Stig Johansen køyre gjennom Skodje i forkledning på veg til kamp for at Skodje ikke skal finne ut kva Stordal holder på med. Flåsete skriveri spør du oss. Stig Johansen er ein dyktig trener som veit kva han vil, og som oftast får det slik han vil. At Stordal har valgt å trene i stede for å spele kamper er eit valg som må respekterast, og vi trur både entusiasmen, Johansen sine taktiske egenskaper og samholdet for bygda Stordal bidrar til at Stordal er laget som kjem nærmast umulige Emblem i årets sesong"

    SvarSlett