Sider

NORBORG MED LITEN TRO PÅ SKODJE

Norborg har kommet med sitt sesongtips. Der får ikke Skodje akkurat skryt for treningskultur og stabilitet, for å si det sånn. På bakgrunn av det tipper Norborg oss på 5.-plass og tror med det at vi rykker ned til 6. divisjon.

Dermed spår de oss bak Emblem, Stordal, Brattvåg 2 og torsdagens motstander Ørskog. Ved å trykke deg inn HER finner du grunngivingen til Norborg.

Uansett en liten tankevekker at den nettsiden på Sunnmøre som kanskje er best oppdatert på lokalfotballen skriver det de gjør. Her har vi sakset det norborg.com skriver om oss:

"På papiret så skal førsteoppstillinga til Skodje være meir einn god nok til å hamne blant dei tre beste, men så var det alt det andre. Treningsoppmøte, stabilitet, junior vs. senior og lengda på sesongen. Ytreberg og Erstad er kanskje divisjonen sitt beste stopperpar, offansivt så vil brødrene Hjelvik, Høivik og Tomren være store bidragsytera. Ca. 9 spelera som er faste innslag på trening etter trening og kamp etter kamp, og resten kjem og går. Har eiget juniorlag, etter at samarbeidet med Ørskog vart avslutta. Smart ? Mange juniora må dermed bidra på to lag uke etter uke i ein lang sesong, kombinert med dette så bør dei også trene. Vil det gå i lengda ? I følge Skodjebloggen så har treningsoppmøte vore variabelt, og ofte er treninger avlyst. Stikk i strid med alle andre som har fått kunstgrasbane, Skodje si bane stod klar i fjor haust. I tillegg til at dei har ein splitter ny innendørshall. Er nok laget som på sitt beste vil slå Emblem, men bunn-nivået er fryktelig. Sjå ikkje bort frå at Skodje er laget som taper mot Harøy uka etter Emblem er besigra. Laget vil starte sesongen bra, men vil falle etterkvart som fargen på trea forsvinn og kong vinter nærmer seg."

PS: Det å tippe tabell er farlig sport. Allerede nå kan vi vel trolig innrømme at vi tror vi har bommet fælt på blant andre Brattvåg, som vi tippet sist. Det baserte vi på at laget trolig ville bestå av en del unggutter. Men norborg.com skriver tvert imot at rutinerte karer som Martin Sundnes, Øyvind Sundnes og Frank Dalhaug skal spille for laget. Primus motor er like rutinerte Håkon Sæterøy, som garantert kan gi et slik lag en bra giv. Vi er spent på årets Brattvåg2-lag!

1 kommentar:

  1. Skøye nr. 2 eller nr. 5? Ikkje so nøye, berre dei slår Ørskog, Stordal og Ravn!
    Torsdag brakar det laust på Ørskog stadion. Det ryktast at Ørskog stiller med ein nyrenovert trenartrio til lokaloppgjeret. Både Steinar Nerbøvik, Ronny Furstrand og Arild Bakken har trent godt i vinter og blir rapportert i god form, eit lite unntak for sistnemnde som fekk ein liten formknekk under 90-tals festen i Sunnmørshallen før påske.
    I fylgje dei same rykta vil Skøye svare med å sette inn assistentrenar Bjørn Nedreskodje. Han blir og rapportert i svært god form, i alle fall under konas 50-års feiring i påska.
    Ynskjer begge lag, og spesielt bortelaget, lykke til med kampen!

    SvarSlett