Sider

InsideMan: FORHÅNDS TIL EMBLEM

Nok en kamp og etter den sterke, men predicta seieren over Norborg sist er det divisjons- og avdelingskollega Emblem som står for tur.

Kanskje den viktigste kampen til nå i oppkjøringa. I følge Nordicbet er dette de to beste laga i avdelinga med Emblem som hakket større oddsfavoritt. Så det her blir en morsom og spennende affære som vil vise godt hvordan toppsjiktet vil bli i avdelinga.

Våre gutter går til denne kampen med en del spørsmålstegn. Etter godt treningsframmøtte stort sett hele vinteren har det de siste ukene blitt færre og færre av ulike grunner. En del i troppen har litt lite trening, men det er ventet at de fleste er med mot Emblem likevel. Blant annet gjelder dette både Lennart og Mark, som blir viktige å få i gang. De ulike spørsmålstegnene gjør at InsideMan er meget spent på hvordan guttaboys takler morgendagens oppgave. Uansett blir det viktig å vise at stallen som helhet er sterk i år.

Når det gjelder de blå i ski- og orienteringsbygda Emblem har de forsterket med rutinerte Hans Erik Brune, som ikke har spilt på noen år, og den teknisk brilijante Alexander Håskjold. I tillegg har de veteraner som Yngve Steffensen og Jan Magne "et gir" Solibakke. Et absolutt godt 5.div lag som kommer til å satse mye på possesion. Det kan bli lite mål og mye tekniske krumspring for Emblem i år.

Uansett, det er blir gøy folkens og det e i underkant av 3 uke til seriestart på Ørskog Stadion.

shkurre Skodje!
Jeg står fast ved alle misforståelsene jeg har forårsaket.

InsideMan

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar