POENGDELING I SERIEÅPNINGEN

Skodje fikk det ikke helt til å stemme mot Ørskog og måtte til slutt ta til takke med ett poeng.

En positivt innstilt gjeng på 16 mann kom til Sjøholt med et klart mål om tre poeng. Fint vær, mye tilskuere (mange fra Skodje) og en god stall gjorde at alt lå til rette.

Dessverre skulle det ikke utvikle seg slik man ønsket på forhånd. Ørskog la seg lavt fra start og Skodje trillet litt ball i bakerste rekke, men framover fikk man absolutt ikke til noe spill. Etter hvert overtok Ørskog spillet. Anført av Ole Jonathan Tangen og Frank Abelseth tok de over og hadde et lite overtak ut omgangen. Det skulle også gi utteling etter en enkeltprestasjon av Abelseth midtvegs i førsteomgang.

Stillingen holdt seg til pause etter en meget skuffende omgang av Skodje, som knapt skapte en sjanse. Ørskog viste seg som et lag bestående av ei veldig god sentrallinje som gjorde det vanskelig for Skodje.

I pausen gjorde man om til 4-4-2. Det ga umiddelbart resultater. Skodje tok over midtbanen, fikk flere folk fram i banen og fikk etter hvert etablert et lite trøkk på Ørskog. Det ble likevel med en del skuddforsøk fra distanse uten resultat i første omgang.

Utover omgangen begynte man å bli farlig på dødballer, men det var stort sett bare nesten der også. Midtvegs i omgangen skulle man endelig lykkes. En corner fra Eirik Hjelvik landet på hodet til Stefan som stanget i mål 1-1 til stor jubel.

Noen minutter senere gikk samme Eirik i bakken i straffefeltet, og samtlige Skodje-spillere ropte på straffe. Dommer Palmar Blindheim var imidlertid ikke enig. Også Joakim og Eivind følte at de ble holdt i overkant flere ganger i straffefeltet, men fikk ikke gehør.

I andre omgang hadde man full kontroll bakover, men det ble stort sett bare nesten-sjanser framover. Dermed endte det med et litt skuffende 1-1-resultat for Skodje-spillerne som mente de burde ha vunnet slik kampen utviklet seg. Likevel var 1-1 for så vidt greit totalt sett.

Uansett var vi ikke gode nok i dag. Første omgang var slett ikke god, og heller ikke i andre får vi til spillet som vi ønsker. Vi får likevel ta med oss ett poeng fra en tøff bortearena, og heller komme sterkere tilbake mot Stordal neste uke.