Sider

LAGPRESENTASJON: SKODJE

Neste lag ut er...

SKODJE IL

PLASSERING I FJOR?

10. plass i 4. divisjon

SPILLERE I AVGANG?
Ronny Lillebø, Odd Brede Langdal, Per Kristian Leikanger, Espen Gundersen og Espen Skarbø (fram til sommeren).

NYE SPILLERE?
Lennart Tetlie (flyttet hjem), Vegard Hjelvik (flyttet hjem), Bjørnar Aure (tilbake fra skade), Eirik Tomren (Ravn) og Johann Kjerstad. I tillegg har en del juniorer vært med i vinter.

HVA FORVENTER DERE AV DISSE?
Først og fremst at de skal være med på å øke treningskvaliteten i klubben. Samtidig bør alle ha ambisjon om å sette størst mulig preg på årets A-lag.

HVOR OFTE HAR DERE TRENT I VINTER?
Stort sett to til tre ganger. To ganger pluss kamp i det siste.

HAR TRENINGSOPPMØTET VÆRT BRA?
Fra 23 til 5! Det har stort sett vært veldig bra, men i det siste har det dessverre dabbet veldig av. Juniorkamper, skader og diverse øvrige grunner har ført til at sesongstarten helst skulle vært litt lenger unna enn to uker.

HVA ER MÅLET DERES FOR ÅRETS SESONG?
Målet er å bli blant de tre beste slik vi er sikret å holde oss i 5. divisjon. Samtidig skal vi gi unge og framadstormede spillere sjansen.

HAR DET GÅTT BRA I VINTERENS TRENINGSKAMPER?

Både og. Vi startet svakt med uavgjort mot Tomrefjord sitt juniorlag etterfulgt av stortap mot Hareid og MSIlL. Deretter slo vi til med to sterke seiere over Blindheim og Norborg - før vi igjen tapte mot Emblem. I ettertid ser vi at vi er gode på vårt beste, men nærmere elendig på vårt verste :)

HVORDAN TROR DERE TABELLEN ENDER?

Ut i fra vinterens hendelser er det umulig å komme vekk fra Emblem som storfavoritt til å vinne avdelingen. Så bør vi, Ørskog og Stordal ha som mål om å utfordre Emblem. Vet for lite om resten av lagene til å kunne si noe mer.

HVEM TROR DERE VINNER DE ØVRIGE AVDELINGENE?
ÅVK og Herd 2 bør vinne sine avdelinger greit.

HVA VET DERE OM SKODJE SITT LAG?

Det meste! I korte trekk; Et godt lag på sitt beste, men et lag som vil variere. Vil i år bestå av veldig mange unggutter, krydret med en (litt for liten) kjerne av etablerte spillere.

ANNET DERE VIL SI TIL SKODJEBLOGGENS LESERE:
Vi ønsker samtlige lag og publikum hjertelig velkommen til Skodje stadion. Selv om vi nok aldri vil kunne by på den vakreste fotballen, håper vi å kunne gi en god fotballopplevelse likevel. Samtidig oppmoder vi folk om å bruke denne bloggen aktivt. Hjelp oss gjerne med å gjøre den levende ved hjelp av å legge igjen en kommentar :)

Vi retter en stor takk til Bjørnar Aure for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål. Og samtidig ønsker vi Skodje virkelig lykke til med årets sesong!

6 kommentarer:

  1. Målet for sesongen (blandt dei tre beste) står ikkje heilt i stil med eit treningsoppmøte på 5-8 spelarar to veker før seriestart! Målet bør då justerast til å prøve å slå Ørskog...
    Det blir ikkje akkurat færre jr.kampar framover med 21 serierunder, og desse jr.spelarane kan vel ikke spele to kampar i veka i tillegg til trening?

    SvarSlett
  2. Ørskog blir garantert blant dei to-tre beste, så da er de på en måte målet det.

    Om dei ikkje spelar to kampar pluss trening blir det ikkje noko til nokon av laga...

    SvarSlett
  3. Om Skøye slår Ørskog ein gong blir det tre poeng, ved to sigrar over Ørskog blir det seks poeng. Det er neppe nok til å bli mellom dei tre beste....

    SvarSlett
  4. kvifor skal målet berre ver å slå ørskog då? ein slår jo ikkje dei med 5-8-spelarar heller.

    SvarSlett
  5. skodje har gode resultat mot norborg og blindheim, fleire gode spelera tilbake. bør kjempe om opprykk sammen med emblem. ørskog og stordal har vel ganske unge lag med mykje ungutter som satser på å bygge lag istadenfor.

    SvarSlett
  6. Det viktigaste i breidefotballen er etter mi meining å slå naboen og erkerivalen. Mot Ørskog er det garentert fleire enn 5-8 som vil vere med!

    SvarSlett