Sider

10.-PLASS: HANO

Skodjebloggen fortsetter å presentere sitt tabelltips. Den tvilsomme æren av å bli tippet på 10.-plass gir vi til HaNo.

Det som har skjedd rundt årets HaNo-lag er i grunn litt kjedelig. Etter en variabel fjorårssesong endte laget på 7.-plass. Gjennom vinteren slet man med å skaffe trener til årets sesong.

Det førte til at bærebjelker som Cato Longva og Preben Lorgen forsvant til Norborg. Det samme gjorde Henrik Åkre og Kristian Furnes. Åge Flem Ulla tok etter hvert turen til Rollon, og tar man med at Asgeir Nogva og Kenneth Ulla forsvant i løpet av fjoråret forstår man at det er et hardt slag for en liten øyklubb.

For utenforstående er det litt kjedelig med tanke på at HaNo er en klubb det er litt engasjement rundt. Hjemkomsten til Joakim Austnes og ferdigstilling av den flotte Nordøyhallen hadde fortjent et langt større løft enn det som har vært tilfellet.

I stedet må man vel si det motsatte har skjedd, for stort sett er det bare unggutter som er hentet opp i troppen.

Det betyr at årets HaNo-lag blir meget ungt, ispedd enkelte veteraner. Hadde Joakim Austnes vært i storform, kunne han nok ha sikret flere HaNo-seiere på egenhånd. Dessverre tror vi nok ikke det blir altfor mange spilleminutter på ham i år - i alle fall ikke i en topptrent utgave.

Haramsøya er ikke større enn at man kan velge og vrake i talenter. Derfor antar vi at kvaliteten på ungguttene til HaNo vil variere ganske mye.

I likhet med flere andre lag vil HaNo ha muligheten til å slå de fleste - spesielt om man får med seg en del sommervikarer i juni. Dessverre for HaNos del tror vi likevel det blir såpass mange tap i år at vi ser på en 10.-plass som realistisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar