Sider

STORTAP MOT NORBORG

Skodje hadde beklageligvis ingenting å stille opp med mot Norborg. Til slutt endte det med et ydmykende 8-3-tap.

Selv med drøssevis av forfall hadde man et håp om å gi Norborg noenlunde kamp om seieren. Så skjedde aldri. Norborg tok kommandoen allerede fra start og ledet kjapt 2-0. Eirik Hjelvik reduserte på straffe til 2-1, og Skodje klarte en liten periode å trille litt ball. Ellers var det fullstendig Norborg-dominans kampen ut - kanskje med unntak av de siste 10.

En stund ledet faktisk Norborg hele 8-1. Et herlig langskudd av Stefan Aasen sørget for 8-2 mot slutten. På overtid satte Vegard fart og utfordret Norborg-forsvaret. Etter å først ha blitt revet i av et par spillere ble han lagt i bakken inne i feltet. Straffen satte Eirik i mål til 8-3 etter en kamp som bare må gå rett i glemmeboka.

Nå blir det forhåpentligvis samling i bånn. Etter en elendig uke er det på tide å samle kreftene og få folk i gang igjen i trening. Hver og en må ta ansvar de neste ukene. Husk at seriestarten bare er to uker unna.

Ellers retter vi en stor takk til Sondre Leine, Håvard Rødal, Sigbjørn Rødstøl og Espen Alstad for å bli med i siste liten.

Laget: Brede Waag - Kristian Fylling, Joakim Erstad, Mark Aure, Håvard Rødal - Stefan Aasen, Vegard Hjelvik, Eirik Hjelvik - Eirik Tomren, Eivind Erstad og Sondre Leine.
Innbyttere: Espen Alstad og Sigbjørn Rødstøl.

16 kommentarer:

  1. Det svingar som vanleg av Skøye sine resultat. Lite folk i dag?

    SvarSlett
  2. Pinlig er for så vidt sant. Det som verre er at 14 stykker ikke har mulighet til å være med på kampen. En del har riktignok grei unnskyldning, men det er vel jaggu en del som jeg tror burde vært med også.

    De ni fra A-stallen som møter opp i dag er stort sett de som alltid er med. Merkelig det der... :)

    SvarSlett
  3. Mange av de 14 som er aktuelle for en startoppstilling da?

    SvarSlett
  4. 8 stk som startet her startet også i 2-1 seieren mot norborg. skodje stilte ett godt lag på papiret

    SvarSlett
  5. 14 forfall til ein treningskamp mot eit nabolag to veker før seriestart! Det bør føre til at laget revurderer målsettinga si slik at ein ikkje opplevere skuffelse og resignasjon utover i sesongen.
    Trur ikkje det er lurt å ha teoretisk ambisjon om verken 5. eller 4. div. i 2012 med det mannskap (eller mangel på slikt) som ein disponerer for tida.

    SvarSlett
  6. Registrera at det blei 2-1 favør Skodje når ej va på bana :P he he...

    SvarSlett
  7. Per dags dato er vel det for så vidt greit nok. Samtidig har det sett noen lunde greit ut i vinter med tanke på folk, så får man orden på en del saker bør det være mulig å slå de fleste.

    Problemet er at vi også kan finne på å tape mot de fleste fordi det alltid vil være kamper der vi mangler folk.

    Siden vi ikke helt vet hva vi går til er det kanskje litt dumt å sette seg opp en konkret målsetting.

    SvarSlett
  8. Stort sett enig med Eirik. Ein kan ikkje tvinge nokon til å spele fotball, men skal ein ha ambisjon om opprykk trur eg ein må ha til rådigheit langt fleire spelarar enn ca. 20. Skøye har vel brukt mellom 30 og 40 gjenom dei to siste sesongane.
    Den største utfordringa i år, slik eg ser det, er at det kan bli "kamp" mellom A- og jr. laget om benyttelse av jr.spelarane, og det er alltid svært uheldig.

    SvarSlett
  9. Ja, faktisk.

    Min påstand er at juniorlaget burde vært kutta ut for rekrutteringen sin del. Vi har minimum 6-7 juniorer som til enhver tid er aktuell for startplass på A-laget. De 8-9 som er igjen kunne fått kamptilbud gjennom både guttelag og sjuerlag.

    På den måten ville man hatt en solid treningsgruppe på over 20 mann i hver gruppe.

    I framtiden burde man naturligvis ha som mål å ha et eget juniorlag, men inntil videre tror jeg det er fornuftig å innarbeidet gode treningsgrupper i hvert lag.

    Før juniorlaget begynte å spille kamper (og vi ikke hadde så mange skader) var vi mange på trening og hadde god kvalitet. Ikke overraskende var det da vi var best i kamp også.

    For øvrig virker det som om det er litt svartmaling her. Selv om vi har hatt en dårlig utvikling siste to ukene, er det ikke lenge siden vi slo Norborg og Blindheim. Bare det å få tilbake folk som Bjørnar, Lennart, Osvald, Sten, Trond, Høivik - for å nevne noen - vil hjelpe veldig på både trening- og kampsituasjonen. Alle disse - som møter opp når de har mulighet - er vel med snart, håper jeg :)

    SvarSlett
  10. Mulig litt drastisk å kutte heilt ut jr.laget men det burde vel vere påmeldt som 7-ar lag eller ha hatt samarbeid med Ørskog som i fjor.
    Ei anna sak er at kretsen har sett opp 2. div. jr. med 21 kampar. Detter er etter mi meining altfor mange kampar på 2.div. nivå og faktisk fleire kampar enn 1. div. etter at Herd trakk laget sitt her.
    Føler meg rimelig sikker på at det fleire lag enn Skøye som vil få problem med eit so tett kamp-program, samtidig med at mange av spelarane også skal spele seniorfotball.

    SvarSlett
  11. No bør vel ikke Skodje legge ned heile fotballgruppa si etter eit tap for Norborg. Norborg har vel både mykje større bredde, betre trent og skal være et betre lag enn Skodje. Det skal være forskjell på lag som kjem ned frå 3.divisjon og 5.divisjonslag.

    SvarSlett
  12. Haha, nei, som sagt; virker som litt svartmaling.

    Men at man burde se på junior/seniorpolitikken er en helt annen sak. Kanskje litt drastisk å kutte ut hele juniorlaget, men er vel en grunn til at de fleste 5. divisjonsklubbene ikke har juniorlag.

    Ingen tvil om at Norborg skal være bedre enn oss. Ikke det det er snakk om. Det er mer snakk om den vanlige treningshverdagen, der det p.d.d har vært mye rot.

    SvarSlett
  13. Skodje prøver bare å hente andre spillere fra andre klubber. Patetisk klubb. Stygge drakter også

    SvarSlett