Sider

INSIDEMAN: FORHÅNDS TIL ØRSKOG

Kjære alle venner i gult og svart. Tiden er endelig her, det hvite skal byttes i det grønne (skjønt kanskje ikkje på Sjøholt) og våryrheten når sitt foreløpige høydepunkt. Endelig skal det spilles for poeng og ka e vel bedre enn å starte med tre mot erkerival Ørskog i Sjøholt, kjent for tannlege, Stopp 69 og en gammel kino.

For å sitere gode gamle Joachim "Jokke" Nielsen: Ventetida er over. Men der han ventet på at vinteren skulle begynne, har fans og spillera på Skodje venta på datoen 28.april og første seriekamp på ei forhåpentligvis grønn matte.

Og for en oppladning til kamp! Rett før seriestart melder Ørskog-spiller Særsten overgang til den flotteste drakta i fotball-Europa. Han skal riktignok ikke spille denne siden Ørskog-folket "merkelig" nok ikke har bestemt seg for om Særsten har bidratt på nok dugnada eller ikkje. Ellers e ikkje Bjørnar Aure, som dessverre igjen slit med skade, Osvald Giske, Ole Grytten, Roger Ytreberg og nykommer Johann Kjerstad med i denne kampen. Karate-Mark er det også usikkert om blir med. Det blir avgjort av kretsen en eller gang i løpet av sesongen hvilken karantene han får.

Forøvrig er alle fit for fight! Og det e vel og bra, ja, til og med Skøyes Beckham, Andrè Willumsen og lange, slepne Ingve Stokkereit klar til kamp på hjemmebesøk.

InsideMan noterer seg at NordicBet setter Ørskog som favoritter. Dem om det! I mine øyne bør ikkje dei blåkledde fra gjennomfartsbygda (joda, e fullt klar over at flosskelen er brukt før av undertegnede) ha en sjans mot det her Skøye-laget og det blir sagt med respekt. Et ok lag for all del, men det blir ikke godt nok mot våre gutter.

Leser på bloggens debatter at storebror-stempelet ligger hos blåtrøyene i øyeblikket. Det e InsideMan enig i, men tida e inne for at Skøye igjen tar over stempelet som storebror igjen, slik som vi var på 90-tallet. Uansett, her bør heile vår flotte og fagre bygd kjenne sin besøkelsestid og komme på kamp. Det her e den eine dagen du behøve å stoppe på Sjøholt i år!

InsideMans førsteellever:
4-3-3
Brede Waag
Sten R. Tennfjord-Joakim Erstad-Trond Ytreberg-Kristian Fylling
Vegard Hjelvik-Eirik Hjelvik-Stefan Aasen
Eirik Tomren-Eivind Erstad-Eirik Høivik

En optimist er et menneske som tror at en stueflue leter etter veien ut.

Aclamacions Skodje!
InsideMan

16 kommentarer:

  1. here we go again...

    SvarSlett
  2. Mark er speleklar til kampen dersom Skodje IL-Fotball ikkje har fått melding frå kretsen om karantene. Sjå §3-4(2)i reglem. for utvisninger.

    SvarSlett
  3. Skodje var gode,
    Men det var før i tida.
    Det einaste som er bra med dei no,
    Det er heimesida.

    SvarSlett
  4. Geir: Skjer det på mail til lederen i klubben eller? Er vel i så fall Odd Brede det.

    SvarSlett
  5. viss han entrer bana imorga mister fair play prinsippet alle sine verdier. Men halve skodje har jobbet på kretskontoret så blir ikkje direkte overraska om det skjer

    SvarSlett
  6. Øhh? Om du mener det har vel ikke Vigra lag neste kamp. I alle fall bør han utestenges han som innrømmet å ha slått til en motspiller for så å stå å skryte av det.

    SvarSlett
  7. Ja klart han som slo burde fått noen kamper utestengelse han også

    SvarSlett
  8. det er viktig å ha folk inne i systemet, sier seg selv det :D

    SvarSlett
  9. Så da mener du at fair play prinsippet mister alle sine verdier både på ørskog stadion og på vigra stadion i morgen (om de har hjemmekamp). Sikkert mange andre stadioner også. for å ikke snakke om i madrid i kveld..

    SvarSlett
  10. Vanlegvis skjer varsel om karantene pr. epost til ledar av fotballgruppa, med kopi til lagledar. Trur eg ville ha sjekka med kretsen om han er speleklar sjølv om det etter reglem. ikkje er nødvendig.

    SvarSlett
  11. Til ENH:
    Det tok aldeles fyr dette her, og bra er det for engasjem. i breddefotballen på lavaste nivå.
    Om ingen brydde seg hadde det vore 100 gongar verre.
    Men, pass på at det ikkje blir personsjikane, då må du slette eller stenge, og det ville vere synd.

    SvarSlett
  12. Joda, en del her er på grensen. Men foreløpig har sjefen - som ikke er meg - sagt at det er greit.

    SvarSlett
  13. Herlig lesning. INSIDEMAN FOR PRESIDENT!!!

    SvarSlett
  14. Kva er CL mot ei lokaloppgjer mellom Skøye og Ørskog, ein parantes?

    SvarSlett
  15. CL? ka e det?

    Forventa seier i morga skøyegutta! Lykke til!!!

    SvarSlett