Sider

LAGPRESENTASJON: ELLINGSØY IL

22 dager står igjen før serieåpningen. Dermed er det på tide å starte vår lagpresentasjon av motstanderne.

Vi starter tilfeldigvis med...

ELLINGSØY IL


PLASSERING I FJOR?

11.-plass i 4.divisjon sist sesong.

SPILLERE I AVGANG?
Siden sist sesong så har Stian Sæth gått til SIF og Martin Kristiansen har lagt opp grunnet jobb og familiesituasjon. I tillegg har ytterligere 3-4 spillere forsvunnet.

NYE SPILLERE?

Ellingsøy har tatt konsekvensen av en stadig eldre spillerstall de siste år, og prøver nå å gi de unge sjansen. Siden vi ikke har noe juniorlag for tredje sesongen på rad, er dette noe vi nå ønsker å bygge opp igjen opp under et fremtidig a-lag som på veien ditt må gjennom et lite generasjonsskifte. De nye spillerne i årets a-stall er derfor enten hentet fra egen yngresavdeling eller folk som har gjort comeback etter et hvileår eller to. Siden i fjor er Håvar Ekornesvåg kommet "hjem" igjen fra Aksla. Magnus Myklebust og Daniel Aakre har vært mye med i vinter. Alle disse tre er guttespillere. I tillegg har vi 3-4 guttespillere til som vurderes opp mot a-laget til en hver tid i både trenings og kampsituasjon. Terje Eldevik og Geir Nøsdal tilfører rutine etter å ha vært litt til og fra de siste årene. Det samme med Roar Myklebust. Tomas Skurdenis er tilbake igjen etter noen år med dårlige legger. Ole Morten Kerek er tilbake igjen i klubben etter noen år i SIF Jr. Mariusene Hagen og Eidem er også med for fult i år. Førstnevnte er første års juniorspiller, mens sistnevnte har vært ute en god stund med skade.

HVA FORVENTER DERE AV DISSE?
Vi har fått en god bredde og god dekning på de fleste plasser, og de største forventingene hviler fortsatt på de etablerte som må dra mye av lasset i år sammen med at vi håper 2-3 av de unge skal slå gjennom. Noen av dem har sett tidvis veldig bra ut i vinter, men må skoleres litt for å bli mer stabile over tid.

HVOR OFTE HAR DERE TRENT I VINTER?

I Utgangspunktet har vi hatt tre treninger i uka siden siste uka i januar. Eventuelt to treninger + treningskamp.

HAR TRENINGSOPPMØTET VÆRT BRA?

Oppmøtet har vært svært variabelt av ymse årsaker, alt fra 8 til 19 på det meste. Snittreningen ligger på 12-14 spillere.

HVA ER MÅLET DERES FOR ÅRETS SESONG?
Klubben har ikke noe uttalt målsetning om opprykk igjen, men vi ønsker å kjempe i toppen. I en sesong hvor kanskje bare de 2-3 beste redder plassen ettersom 6.divisjon innføres igjen, så går vi for en plass blant de tre - men avdelinga ble både jevn og tøff.

HAR DET GÅTT BRA I VINTERENS TRENINGSKAMPER?

Treningskampene har variert fra det briliante til det sørgelige - og det har svingt mye underveis i flere av kampene. Offensivt er jeg fornøyd med at vi har produsert mye sjanser, og fått til mye fint spill i etablert angrep. Defensivt har vi hatt og har fortsatt et forbedringspotensiale, men vi viste i 70 av 90 minutter i siste treningskamp mot Vigra, at vi kan mye i gode øyeblikk. Vi har prioritert bredde og mye spilletid på alle i flere kamper, og vi har også manglet sentrale spillere til nesten hver eneste kamp - det er på bedringens vei nå!

HVORDAN TROR DERE TABELLEN ENDER?
Min favoritt til å vinne avdelingen er Emblem, fordi de har en jevnhet og bredde uten å være avhengig av noen spesielle spillere ser det ut til. De har også matchet tøft i vinter uten å dumme seg ut. Bak der er det ikke mulig å komme unna Skodje som ble treer i inne KM, og som er gode når alle de beste er på plass. Outsidergruppen består av oss selv, Ørskog og Stordal. Så er det som alltid spennende å se hva Norborg2 og Brattvåg2 klarer å stille av mannskap, Norborg har bred stall i år, og blir neppe lette å møte. HaNo vil svinge sammen med Lepsøy. Ravn klarer jeg ikke helt plassere, mens Harøy er det laget jeg vet minst om.

HVEM TROR DERE VINNER DE ØVRIGE AVDELINGENE?

Avdeling 2 tror jeg både Herd 2 og Sunnylven blir å regne med i teten. Bak der tipper jeg SIF/Hessa som en stor outsider sammen med Vigra. Om Lasse Olsen skal spille alle kampene til Herd2, så er det vel neppe noen fest å være back på motstanderens lag... Avdeling 1 så er det som vanlig stor forskjell på laga, men Åheim, Åram VanKam og kanskje toerlaga til Bergsøy og Larsnes/Gursken bør være teten.

HVA VET DERE OM SKODJE SITT LAG?

Vi vet mye om Skodje sitt lag, men røper ikke det her.....

NOE ANNET DERE VIL SI TIL SKODJEBLOGGENS LESERE?

Ønsker alle brukere av en av de beste lokale fotballsidene på Sunnmøre en god fotballsesong, og håper alle får noe å juble over.

Skodjebloggen retter en stor takk til Ellingsøy, ved trener Rolf Hansen, for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål. Samtidig ønsker vi EIL lykke til med årets sesong.

PS:
Vi har prøvd å komme i kontakt med de fleste av våre motstandere, men med blandet suksess. Så hvis noen fra Harøy, Brattvåg 2, Stordal eller Ravn ser dette og har lyst å skrive ned noen ord, må dere gjerne ta kontakt med oss på skodjeil@hotmail.com. Det hadde vi satt stor pris på :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar