Sider

SERIESTARTEN NÆRMER SEG

Seriestarten nærmer seg. I den forbindelse kunne det være passende å komme med en liten oppdatering på årets spillerstall.

Etter noen måneder med trening er spillerstallen i ferd med å sette seg. Kjernetroppen på A-laget består nå av snart 20 mann. I forhold til fjoråret har Odd Brede Langdal, Espen Gundersen, Per Kristian Leikanger og Ronny Lillebø forsvunnet. I tillegg har Espen Skarbø bare vært med når det har vært behov for det.

Inn har Vegard Hjelvik (flyttet tilbake), Lennart Tetlie (flyttet tilbake), Eirik Tomren (Ravn) og Bjørnar Aure (comeback) kommet. Antallmessig er vi altså noenlunde likt. Christoffer Bårdsgjære (flyttet hjem) og Thomas Honningdal signaliserte i fjor at de ville være med i år, men har hittil uteblitt fra de fleste treninger.

I alle fall har vi vært en brukbar gjeng på årets treninger. Vi har stort sett trent i lag med juniorlaget tre ganger i uken, og tar vel ikke veldig i om vi tipper et snitt på 16-18 mann. Selv om antallet har vært bra, har det imidlertid tidvis vært for få seniorer på trening. Nivået har derfor blitt deretter av og til, men erfaringen av å trene med juniorlaget har likevel vært positiv - det har gitt masse folk på trening.

Etter en litt trøblete start med tanke på treningsforhold har vi endelig funnet oss til rette på kunstgrasbanen på Skodje. I forhold til der man ønsker å være henger man nok foreløpig litt etter, men det er fortsatt en liten måned til seriestart mot Ørskog. Det trenger vi nok.

Osvald, Mark og Lennart har alle slitt med skader de siste ukene, men er forhåpentligvis snart tilbake. Bjørnar er endelig tilbake fra sin korsbåndsskade, men også han har stått over en del treninger. Han har slitt med en beinhinnebetennelse. Videre har folk som Stefan og Eivind hanglet litt i hele vinter, og har nok derfor en del å gå på med tanke på toppformen. Når det gjelder lengre skader er det gledelig å melde at det "kun" er unggutten Ole Grytten som er ute med skade. Han er ventet tilbake i spill om en måneds tid.

Foruten om dette har de fleste i det man kan kalle en kjernetropp trent noenlunde bra. Likevel er det altså seks-sju sentrale spillere som har en del å gå på før seriestarten om en liten måned. Selvsagt har resten av gruppa også det, men vi tør å driste oss til å påstå at behovet ikke er like prekært hos alle.

Uansett er det lovende at vi har en del å gå på. I forhold til fjoråret har årets oppladning faktisk vært en god del hakk bedre. Vi har tidvis levert noen gode kamper, og målet om å bli blant divisjonens tre beste lag bør absolutt være innenfor rekkevidde.

Ellers er det artig at Bjørn Nedreskodje endelig har blitt med oss på en del treninger. I lag med Roger har det vært gode treninger i det siste. Nå gjelder det bare å få alle skikkelig i gang de siste ukene inn mot seriestarten. Potensialet i laget er større enn på flere år, men det gjelder å vise at man virkelig vil det. Får vi alle i noenlunde form skal de fleste få slite med årets Skodje-lag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar