Sider

7.-PLASS: HARØY IL

I fjor overrasket et spillende Harøy-lag med en sterk 3.-plass. I år tror Skodjebloggen at laget står overfor en liten nedtur.

Med Jan Vatnehol i spissen imponerte Harøy stort i fjor. Tidligere MFK-spiller John Andreas Husøy var tidvis med på laget som hadde et veldig høyt toppnivå; deriblant 8-1 over Hessa i serieåpningen. Til slutt endte Harøy på en smått imponerende 3.-plass.

Så spør du deg sikkert; Hvorfor tror vi at Harøy rykker så langt ned? Vel, for det første har lag som Ellingsøy, Skodje og Ørskog kommet inn i divisjonen. I tillegg virker Stordal og Emblem å være langt sterkere enn i fjor.

Den største grunnen er likevel Harøy selv. Det ble tidlig klart at Vatnehol ville forlate skuta (etter hvert til Brattvåg som assistent). Igjen sto Harøy plutselig å lurte på om de ville klare å stille lag i det hele tatt. Bærebjelker som Stian Myklebust (Norborg) og Erlend Coates (Brattvåg) forvant.

Etter måneder med usikkerhet følte Rolf Borgan at nok var nok, og at Harøy måtte stille lag. Dermed tok midtbanespilleren på seg vervet som trener for laget.

Dermed er utgangspunket ganske endret siden fjoåret. Da hadde Harøy ny giv med Vatnehol/Husøy og trente godt gjennom hele vinteren i den flotte IP.Huse-hallen.

I år trente man etter sigende knapt før Borgan tok på seg ansvaret. Siden den gang har det nok blitt bedring, men vi har likevel følelsen av at Harøy må justere ned ambisjonsnivået litt i forhold til i fjor.

Harøy blir nok et ungt og litt spillende lag. Treffer storscorer Stian Harnes med målformen blir det nok mange mål på ham. Likevel tror vi Harøy fort må ta til takke med en litt skuffende 7.-plass.

2 kommentarer:

  1. Hva er der egentlig som gjør oss så sikre på at Stordal er bedre i år enn i fjor? Vet vi egentlig noe som helst av hva som foregår der inne?

    SvarSlett
  2. Siste nytt frå Stordal er at trenar Stig Johansen nyttar laus-skjegg når har kjøyrer gjenom Skøye og Sjøholt slik at dei ikkje skal sjå kor mange gonger Stordal trener.
    Ellers er Stordal.nu no oppe og går igjen:
    http://www.stordal.nu/

    SvarSlett