KRAFTIG NED PÅ JORDA IGJEN

Etter to skalper mot 4.-divisjonsmotstand ble det i dag en nedtur mot Emblem. Til slutt endte det med et 3-1-tap.

I første omgang var Emblem det klart beste laget. Emblem trillet ballen nesten som de ville, mens Skodje knapt hadde et trekk. Likevel sto det bare 1-0 til pause.

I andre omgang hevet Skodje seg flere hakk. Pasningene begynte så smått og sitte, og etter hvert etablerte man et lite trøkk. Det resulterte i at Eivind Erstad utlignet til 1-1. Men etter hvert glapp det bakover igjen, og Emblem fikk scoret to kjappe mål. Dermed endte det med et 3-1-tap.

Det hele ga Skodje noe å tygge på. På vårt svakeste er vi langt unna Emblem, men på det beste kan vi spille vel så godt. Vi stilte kanskje årets sterkeste tropp i dag, men mange virket tunge - og enkelte direkte utrente. Med full innsats fram mot seriestart fra samtlige kan dette bli bra. Samtidig kan trøsten være at vi neppe møter bedre lag enn Emblem i år - tidvis var de veldig god.

Laget: Brede Waag, Kristian Fylling, Joakim Erstad, Trond Ytreberg, Roger Yterberg - Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik, Tobias Sortehaug - Eirik Tomren, Eivind Erstad og Eirik Høivik.
Innbyttere: Lennart Tetlie, Mark Aure, Bjørnar Aure, Stefan Aasen, Espen Skarbø og Jonas Tennøy.

Stor takk til Rolf Eldevik som var dagens dommer.

2 kommentarer:

1. Emblem var totalt overlegen i 1. omgang og rundspilte Skodje fullstendig. Det må ha vært noe sånt som 80% - 20 % i favør Emblem i forhold til posession, og Emblem hadde i tillegg ballen bak målstreken to ganger hvor det ikke ble dømt mål. Det skulle med andre ord stått 3-0 til Emblem ved pause.

I andre omgang falt Emblem noe i kvalitet, samtidig som at Skodje hevet seg litt. Dette gjorde at forskjellen på lagene ble noe mindre, men det var aldri noe langvarig trøkk fra Skodje. Dere spilte dere til noen småfarlige sjanser, men aldri et trøkk.

På deres beste i dag spilte dere i nærheten av Emblem sitt nivå etter at Emblem hadde sunket litt i kvalitet i 2. omgang. Dere var aldri i nærheten av spillet til Emblem i første omgang.

I Emblems avdeling i femtedivisjon i 2010 var der flere lag som presterte langt bedre enn det spillet som ble prestert fra begge lag i 2. omgang. Lag som MSIL, Hessa, Stordal (på slutten av sesongen) og delvis Harøy holdt jevnt over et høyere nivå enn det som ble prestert i 2. omgang, så ikke vær for raske med å si at dere ikke vil møte bedre motstand i sesongen som kommer. Da vil dere bli overrasket.

Emblem er ikke fornøyd med å i perioder synke i kvalitet i forhold til første omgang, og jeg håper for Skodjes del dere ikke er fornøyd med spillet i 2. omgang heller. For det tror jeg ikke er godt nok til å hevde seg i toppen av avdelingen vår, ei heller rykke opp... for når sant skal sies var det STOR forskjell på lagene i dag, i favør Emblem, med tanke på at begge lagene er tippet i toppen og Skodje hadde hjemmebane med den beste troppen dere har stilt i år.

Stå på frem til seriestart og lykke til i årets sesong! Dere må gjerne vinne alle kamper...bare ikke de mot Emblem :)