Sider

SMÅNYTT FRA RUNDT OM

* I forbindelse med vår treneroversikt har vi mottat en mail fra Herd. De opplyser at Øyvind Stensø skal ha hovedansvar for Herd 2 i årets sesong. Med seg som hjelpere får han Eirik Hoseth og Thomas Pedersen.

* Herd har en vanvittig stor stall i år. Tar man i tillegg med at klubben har trukket juniorlaget fra serien for å få andrelaget opp i 4.-divisjon, er det liten tvil om at de må ses på som favoritter i sin avdeling.
- Som de fleste lag i 5. divisjon har Herd 2 ambisjoner om å spille i 4. divisjon neste år med Herd 2, heter det i mailen. Der opplyses det for øvrig at første treningskamp blir mot Spjelkavik 14. april

* Om du er oppriktig interessert i å se nærmere på nivået til Emblem har du nå den ultimate muligheten. Vestnes/Varfjell har nemlig tatt opp (!) hele kampen sin mot Emblem og lagt den ut HER. Varfjell vant 4-1 i oppgjøret, og målene finner du HER. Som de fleste vet møter Skodje det mange ser på som årets opprykksfavoritt søndag.

* Til slutt tar vi med en siste utfordring om å levere inn en såkalt lagpresentasjon for "sitt" lag til årets 5.-divisjon. Fra og med i morgen ønsker Skodjebloggen å presentere litt info om våre motstandere, men hittil har ikke tilbakemeldingen vært den helt store. Mer info kan du finne ved å trykke deg inn HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar