Sider

9.-PLASS: LEPSØY

Skodjebloggen jobber seg oppover tabellen med vårt tabelltips. Årets niendeplass tror vi går til Lepsøy.

Etter en varierende sesong i fjor endte Lepsøy til slutt på 8.-plass. I år tror vi øylaget må ta et lite steg ned på tabellen.

Årets Lepsøy-lag er imidlertid ikke så veldig forandret i forhold til fjoråret. Forskjellen er imidlertid at de kanskje har havnet i en litt sterkere avdeling, og at de derfor fort havner litt nærmere bunnen.

Siden i fjor har laget mistet Junior Da Silva og Johann Klokk Kjerstad (ja, han som gikk til oss!). Inn har spissen Dagmund Hillersøy kommet. Han vil garantert score noen mål for Lepsøy. I tillegg sies det at man har lurt med et par Lepsøy-venner til som vil heve laget.

I likhet med andre lag fra mindre steder vil det til enhver tid være en utfordring å stille med nok folk. Lag stiller man vel for så vidt alltids, men det spørs kvaliteten på det som er med. Over lengre tid tror vi ikke den kvaliteten vil være høy nok til at Lepsøy vil kunne vinne så altfor mange kamper. Det sies riktignok at man har stilt 10-15 mann på hver trening, men det trenger vel ikke å bety allverden.

Uansett; ute på Lepsøy vil ingen få det enkelt. Der vil du møte et lag som er hundre prosent motivert og som virkelig trøkker til. Det sies at du må passe deg for dødballer - og at Frank Gjerde er verdt å passe på.

Likevel: Lepsøy skal ikke være gode nok til å hevde seg mot topplagene i årets 5. divisjon. Dermed drister vi oss til å plassere Lepsøy på 9.-plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar