Sider

8.-PLASS: RAVN

Ravn håper å kjempe i toppen av tabellen. Skodjebloggen tipper det blir med håpet.

Etter å ha endt på 6.-plass i fjor må 8.-plass i årets 5. divisjon på mange måter ses på som en naturlig utvikling for et Ravn-lag uten de helt store endringene.

Siden i fjor har lovende unggutter som Dag Ruben Misund og Kim Krogsæter forsvunnet fra klubben. Disse er blitt erstattet med en del lovende juniorer.

Ispedd dyktige fotballspillere som Eivind Ulla, Øyvind Koppen, Thomas Aarseth og Øyvind Farstad vil nok Ravn klare seg bra mot de fleste lag. Men vi tviler på at de vil klare seg nok til å kjempe helt i toppen.

I forhold til fjoråret har Eivind Ulla tatt over som spillende trener. Som spiller er den tidligere Brattvåg-spilleren uten tvil blant divisjonens beste spillere.

Han er garantert en fotballfaglig sterk trener også. Men spørsmålet er om han får brukt dem i stor nok grad. Vi har en mistanke om at årets Ravn-lag ikke akkurat er det laget med mest entusiasme rundt seg - og det i egen spillergruppe.

Men etter en treig oppstart i år har visst Ravn kommet seg til hektene etter hvert. Men til tross for det tror ikke Skodjebloggen at laget har potensiale til å kjempe opp mot toppen. I stedet tipper vi laget litt under midten, og dermed plasserer vi de på en 8.-plass.

2 kommentarer:

  1. Skodje sin Eirik Tomren kom fra Ravn foran sesongen. Hvorfor står ikke dette her ?

    SvarSlett
  2. sikkert fordi ravn knapt ville bruke han i fjor. ergo ingen tap for ravj, men klassesignerin av skodje!

    SvarSlett