Sider

11.-PLASS: BRATTVÅG 2

Så var det endelig tid for vår høyst uformelle tabelltipping. Med elleve dager igjen til seriestart er det på tide å tippe hvem vi tror blir havner sist i årets serie.

Den æren er det ingen ringere enn Brattvåg 2 som får.

Etter en trøblete innledning på fjorårets sesong bestemte Brattvåg 2 seg for å trekke laget. I siste liten meldte man noe overraskende på et lag i år.

Ryktene vil ha det til at det har vært lite folk på Brattvåg-trening hittil i år. Nå har riktignok Brattvåg trukket sitt juniorlag fra elleverfotball, slik at flesteparten av disse vil spille i 5. divisjon. Men førstelaget til Brattvåg er ikke bedre enn at flere juniorer må være med på førstelaget. Dermed blir det ikke de beste juniorene som er med på andrelaget.

Tidligere år har vel karer som Arnel Colic og Frank Dalhaug holdt liv i andrelaget. I år satser Colic på førstelaget. Dalhaug spiller neppe altfor mye på førstelaget.

Vi ser ikke vekk i fra at Brattvåg har et langt bedre 5.-divisjonslag enn mange av motstanderne på papiret, om de beste er med. Men makter dette laget å holde koken gjennom hele sesongen? Vil de i det hele tatt greie å stille lag hele sesongen?

Med tanke på at juniorene er med (i tillegg til sjuerfotball), vil de nok klare det. Men kvaliteten vil nok variere. Vi tipper Brattvåg kan slå en del lag i årets serie, men samtidig vil de kunne tape mot de fleste også. Vi tror det sistnevnte vil skje for ofte.

Samtidig er ikke årets 5. divisjon mer usikker enn at både fire-fem lag faktisk kan ende helt i bunnen. Derfor legger vi ikke skjul på at det var litt vanskelig å bestemme seg for å tippe nettopp Brattvåg i bunnen.

I morgen presenterer vi 10.-plassen.

6 kommentarer:

  1. Brattvåg har vel ikkje trekt jr.laget sitt? Dei ligg inne med eit 7-ar lag som slo Ravn 5-4 i første kamp.

    SvarSlett
  2. Treningskamp mandag kveld: emblem-vigra 1-0

    SvarSlett
  3. Brattvåg har trekt juniorlaget sitt. Etter å ha greidd årets mål med å slå Ravn er det fult fokus på 2.lag og gutte for dei mindre gode. 11.plass er nok skivebom, men enig at 4-5 lag kan ligge nederst, men der trur eg HaNo vil ligge.

    SvarSlett
  4. Det må vel vere ei lita falitterklæring av Brattvåg å ikkje ha jr.lag! Lenge sidan noko slikt har skjedd.
    Dei må vel ut på øyane eller til naboane i sør no då for å rekruttere til A-laget?

    SvarSlett
  5. Jr.laget til Bratvåg ligg fortsatt på speleplanen i G19 avd. 1.
    Sikkert at laget er trekt?

    SvarSlett
  6. Laget er ikkje trekt. Men det er utan treninge og trener.
    Og det som hadde vore juniorlaget er no fordelt sine treninger på 2.lag, herrelag og gutte. Åtte stykk som er i jr.alder eller yngre trena fast med herrelaget.

    SvarSlett