Sider

2.-PLASS: SKODJE IL

Enkelte rister vel på hodet av vår egen tro på oss selv. Men vi ser på det som realistisk at vi skal klare 2.-plassen i år.

Litt ut av intet kvalifiserte Skodje seg til 4. divisjon i fjor. Der ventet en tøff oppladning, en enda tøffere sesong - og til slutt et fortjent nedrykk. Likevel kom man på en måte ut av det hele på en forholdsvis positiv måte.

Så selv om viktige brikker som Odd Brede Langdal, Espen Gundersen, Per Kristian Leikanger og Ronny Lillebø ga seg, var det optimisme da årets oppkjøring startet. Inn kom spillere som Vegard Hjelvik, Lennart Tetlie, Eirik Tomren og etter hvert håpte man også at Bjørnar Aure skulle bli skadefri.

Siden den gang har det gått en del i berg og dalbane. Fra å spille uavgjort mot juniorlaget til Tomrefjord har man slått Blindheim og Norborg. For så å tape hele 8-3 mot det samme Norborg-laget.

Nettopp denne ustabiliteten er ankepunktet til mange som tror Skodje vil slite i år. Hittil i vinter har man brukt 32 forskjellige spillere - og variert voldsomt. Men kan det ikke bedre seg litt når det braker løst?

Vi tror og håper det. Selv om junior/seniorproblematikken hele tiden vil være der, må man prøve å tilpasse seg på best mulig måte. Og med en del folk tilbake fra skader, tror vi at Skodje vil kunne stille et noenlunde brukbart lag i hver eneste seriekamp.

Selv om vi har variert fryktelig i treningskampene , og for øvrig også på trening, tror vi det blir noe annet når det spilles om poeng. Da bør Skodje kunne skrape sammen et godt nok lag til å slå de fleste i divisjonen.

For man må også huske at spillere som Lennart Tetlie, Eivind Erstad, Osvald Giske og Mark Aure - for å nevne noen - bare har vært med i variabel grad i det siste. Får man i tillegg Bjørnar Aure spilleklar (veldig usikker med tanke på kneet, oppdatering skal dere få snart) vil det bety veldig mye for årets lag. Dette er spillere som stiller opp på hver eneste trening og er viktig for laget om de er friske.

På det dårligste kan man selvsagt tape mot hvem som helst. Men på det beste kan man også utfordre Emblem. Det bør være en tankevekker for de fleste i årets stall.

Går man litt i seg selv og ofrer litt for laget, kan en andreplass være realistisk. Vi tror det blir gjort og tipper dermed Skodje på 2.-plass i årets 5. divisjon.

1 kommentar:

  1. Som de ser ristar eg litt på haudet eg og.
    Ørskog blir vinnar av 5. div. avd. 3. Skodje endar på 3. eller 4. plass. Då beheld vi spenninga so lenge som mulig om det blir 5. div. eller ikkje frå 2012.
    Faciten er gitt!

    SvarSlett