Sider

LAGPRESENTASJON: EMBLEM IL

Vi fortsetter nedtellingen mot seriestart. Denne gang presenterer vi...

EMBLEM IL

PLASSERING I FJOR?
2. plass i 5. divisjon bak MSIL.

SPILLERE I AVGANG?
Stort sett uforandret stall. Vår førstekeeper Petter Oseberg langtidsskadet med avrevet korsbånd. Forhåpentlig klar til høstsesongen. Avgang: Per Giske og Peter Brusdal til Spjelkavik. Begge var lite med i fjor pga skade og studier.

NYE SPILLERE?
Hans Erik Brune, Spjelkavik, ÅVK og Hødd. Comeback etter 2-3 års pause fra aktiv fotball. Yngve Steffensen comeback etter langtidsskade. (Har i tillegg fått inn Alexander Håskjold helt på tampen, red. anm).

HVA FORVENTER DERE AV DISSE?
Begge vil være gode bidragsytere med sin rutine og gode holdninger.

HVOR OFTE HAR DERE TRENT I VINTER?

Treninger per uke: 3-4.

HAR TRENINGSOPPMØTET VÆRT BRA?
Treningsoppmøtet har vært meget bra.

HVA ER MÅLET DERES FOR ÅRETS SESONG?
Opprykk.

HAR DET GÅTT BRA I VINTERENS TRENINGSKAMPER?
Treningskampene har variert i kvalitet. Vi har satset på å spille mot lag fra 4. og 3. div og har som forventet fått kjørt oss. De 2 siste kampene mot Åndalsnes og Kolstad har vist fin fremgang. (Har i tillegg spilt mot Vestnes/Varfjell i etterkant, 4-1-tap, red. anm).

HVORDAN TROR DERE TABELLEN ENDER?
Vi tror at det blir en tett kamp i toppen mellom de 3 lagene som kom ned fra 4. div. + Stordal og Emblem. Harøy var gode i 2010, men har etter det vi har oppfattet mistet flere av sine beste spillere.

HVEM TROR DERE VINNER DE ØVRIGE AVDELINGENE?
Vinnere av de øvrige avdelingene blir Herd 2 og ÅVK.

HVA VET DERE OM SKODJE SITT LAG?
Tror Skodje blir knallgod i 2011. Ny kunstgress bane og Gomerhallen vil gi laget et stort løft. I tillegg har de mange gode spillere er det god guts i laget. Erfaring fra spill i 4 div i 2010 vil komme godt med samt en god trener i Roger Furnes.

ANNET DERE VIL SI TIL SKODJEBLOGGENS LESERE:
Vil til slutt ønske alle leserne av Skodjebloggen lykke til med sesongen og ønske velkommen til Emblem stadion.

Skodjebloggen takker Emblem, ved trener Sindre Svinø, for å ha tatt seg tid til å svare på våre spørsmål. Samtidig ønsker vi Emblem lykke til med årets sesong.

Samtidig minner vi om at vi gjerne skulle hatt tak i en representant fra Harøy, Brattvåg 2, Stordal og Ravn for å svare på disse spørsmålene. Vi hadde satt stor pris på om en som føler seg kallet hadde tatt kontakt på mail til skodjeil@hotmail.com.

7 kommentarer:

  1. stordal skal holde all info om laget sitt hemmelig før seriestart seier rykta.

    SvarSlett
  2. Genialt av Stordal! Spele fotball i all hemmeligheit. Det må kalast god PR-strategi....

    SvarSlett
  3. Koffor skal stordal gidde å svare på ditta da? E no ingenting å tjene på det, snarere tvert imot.

    SvarSlett
  4. minner på at dette er 5 divisjon

    SvarSlett
  5. Det forsterker no berre poenget med at det ikkje er noko poeng i å svare på slikt. På ei anna side har det ikkje noko å seie, så eigentleg kunne en berre ha svart etter mi meining.

    SvarSlett
  6. skulle forstått det viss rekdal ville holde laget sitt hemmelig foran en cupfinale, men å tro en er proffe i 5 div er patetisk. Cred til Skodje som lager litt PR og moroheter rundt laget med hjelp av bloggen.. Slik som stordal gjor før

    SvarSlett
  7. Interessa rundt 5 div er vel ikke akkurat skyhøy rundt om i bygdene. Dersom det er sånn at Stordal med flere ikke gidder å bidra på slike ting for å være med på å lage litt morsomheter virker det veldig, veldig spesielt. Det er no berre på moroskyld! Bra av skodje å i det heile tatt gidde å lage til en slik presentasjon!

    SvarSlett